fbpx

De Schadijkse Trails

Wat kan er veel gebeuren in een weekend. Op vrijdag vertrokken we naar de Schadijkse Bossen om uit te linten. Het weer was niet jé van het maar een beetje regen en kou krijgt ons niet binnen. Dus volg goede zin begonnen we aan de fraaie route in dit pracht gebied van onze partner Staatsbosbeheer. Lintje hier, lintje daar en hupsakee, verder maar. En ja, natuurlijk ruimen we al die lintjes een dag later ook weer netjes op. We recyclen al wat we kunnen, dat spreekt voor zich. Maar vandaag was het vooral ontdekken geblazen. Uiteindelijk werd het nog een race tegen de klok, in deze tijd van het jaar is het erg vroeg donker en dat hebben we geweten, de laatste lintjes moesten we in het donker ophangen…

En één dag later was het zo ver. De eerste editie van de Schadijkse. De opkomst was goed, de sfeer prima, zowel vóór als na het event. Wat is het toch weer een genot om zo veel vrolijke trailers te zien. Wat is het altijd weer mooi om voor de start iemand te spreken die (licht nerveus) vertelt dat het zijn eerste trail gaat zijn, en na de finish een stralend gezicht te zien, en hem te horen zeggen: “Wow, dit was zó mooi, dit ga ik écht vaker doen!”. Want daar doen we het voor, uit liefde voor de sport, uit het genieten van andere mensen een mooie dag te bezorgen, om samen iets fraais te beleven. De Schadijkse was wederom een genot. Bedankt aan al onze vrijwilligers, SBB, Horeca partner Aan d’n Drift en uiteraard jullie: De Trailers! We zien jullie graag!

Check: www.trail-events.eu 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?