fbpx

Dolomiti extreme trail 2019

Deze trail race is een parel die schittert in de Italiaanse bergen. Het decor waarin deze wedstrijd gelopen wordt is adembenemend mooi. Het gebied Val di Zoldo, gelegen in de provincie Belluno, staat dan ook op de Unesco werelderfgoedlijst. Elk pad in dit gebergte is uitgesleten door historie en brengt je naar overweldigende vergezichten, prachtige meren en naar jezelf. Het gebergte van de Dolomieten onderscheidt zich door steile rotswanden en pieken, ontstaan door erosie en verwering.

De organisatie van de Dolomiti extreme trail is trots op zijn race, een terechte emotie. De trail staat hoog aangeschreven en staat op plaats drie van meest gewaardeerde races in Italië, gekozen uit duizend trail events die het land jaarlijks organiseert. Het parcours cirkelt door de Dolomieten en laat geen moment onbenut om genieten voorrang te geven.

Het is alweer de zevende editie van dit evenement, dat jaarlijks vele nationaliteiten aan de start weet te krijgen. De reacties van de deelnemers zijn unaniem positief. De vrijwilligers worden geroemd om hun betrokkenheid en het parcours door superlatieven omgeven. Het bijvoeglijk naamwoord extreem duidt dan ook niet alleen op de fysieke zwaarte, maar zeker ook op de beleving en sfeer die deze trail race kent.

Trailrunning Europe is partner van de Dolomiti Extreme Trail, we zullen er zelf ook zijn. Bij interesse zal de mogelijkheid bestaan om met een groep richting deze prachtige trail af te reizen.

De trail, die in het weekend van 8 en 9 juni wordt gehouden, kent drie afstanden:

  • 23 km met 1000 hoogtemeters
  • 53 km met 3800 hoogtemeters ( 4 UTMB punten)
  • 103 km met 7150 hoogtemeters ( 5 UTMB punten)

Inschrijven en meer informatie via de website: www.dolomitiextremetrail.com

Voor meer informatie: info@trail-running.eu

Team Trailrunning

Dolimiti Extreme

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account