fbpx

AltijdSporten.nl Trailrunweek

In de week van 15 t/m 22 juni kun je met Chris en mij, en anderen van de AltijdSporten.nl crew, een week trailen in het prachtige Nationaal Parc des Ecrins. We maken de afgelopen maanden al flink wat hoogtemeters omdat we staan te stuiteren om daar met jou te lopen :).

Ga je mee?

Wat gaan we doen?

Trailrunnen in de ontluikende lente van de Hautes-Alpes! We lopen elke dag een unieke route over de mooiste singletracks die zijn uitgezet door locals. Tijdens het trailen is er specifieke aandacht voor het klimmen en dalen en ‘s avonds zijn er workshops om je nog meer te laten genieten van het trailrunnen in de Alpen. We genieten van een heerlijk verblijf in Luxe Chalet AlpeLune.

Deze week is ideaal om kennis te maken met het trailen in de bergen, als trainingsweek voor jouw (ultra) trailrunwedstrijd óf als doel op zich! Het is alweer de 6e week dat we deze trailrunreis organiseren met het door passie gedreven team!

Voor wie

  • Je hebt plezier in het trailen
  • Je bent gek op de natuur, avontuur én houdt van een gezonde uitdaging
  • Je hebt minimaal twee jaar hardloopervaring
  • Je loopt een (vlakke) halve marathon binnen de 2 uur
  • en medio juni kun je 30km non stop hardlopen

Lees verder >>

De kosten

Tijdens deze week heb je de keuze om te overnachten in een luxe Chalet of op een bergcamping. Beide opties zijn volledig verzorgd met een 3-gangen diner en ontbijt. Dit wordt geserveerd in het Chalet AlpeLune.

Chalet AlpeLune
‘Persoonlijk, authentiek en toch modern. AlpeLune biedt een thuis in het zonnigste deel van de Franse Alpen voor actieve vakantiegangers! Prijs bij verblijf in het chalet is € 895 p.p. op basis van een twee persoonskamer

Camping Croque Loisirs
Deze camping ligt op de flanken van nationaal natuurpark ‘Les Ecrins’. Vanaf de camping is ongeveer 10 minuutjes wandelen naar het Chalet. Prijs bij verblijf op de camping is € 795 p.p.

Lees verder >>

Het programma

Tijdens de Lente Trailrunweek geniet je van de mooiste trails van het Nationaal Parc des Ecrins. Onderweg besteden we aandacht aan je klim- en daaltechniek om volop plezier te hebben van het trailen in het hooggebergte. Veel leesplezier!

Bekijk het dag tot dag programma! >>

Wil je meer weten? Stuur dan even een (app) berichtje naar Jantiene, jantiene@altijdsporten.nl | 0611011647

 

 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account