fbpx

Bloggers Wanted!

Wij zijn op zoek naar jullie verhalen…

Vind jij het leuk om te trailen? Nieuwe trails te ontdekken, op pad te gaan, events te bezoeken en heerlijk de mooiste en gaafste bossen van Staatsbosbeheer te ontdekken? En, kun je leuk, fris, verrassend, hip of gewoon heel ‘eigen’ schrijven? Dan zoeken wij jouw! Want Trailrunning Events zoekt gast-bloggers. Voor al onze 20 events in 2019 geven wij een free ticket in ruil voor een gave blog!

Wat is de deal?

Jij stelt jezelf in een leuk berichtje voor en vervolgens contacten we je en afhankelijk van je beschikbaarheid bezoek je 1 tot 4 events van Trailrunning Events de komende maanden gratis. Je loopt daar de afstand die je wenst en schrijft kort daarop een blog van 1000-1600 woorden. Het verhaal delen wij op via de website en andere mediakanalen, waarbij we de vele volgers van onze Trailrunning Community bereiken.

Ben je een sportieve fotograaf?

Ben jij dit aan het lezen, maar zelf eigenlijk minder van de tekstjes maar meer van de foto’s? Niet getreurd, neem dan ook even contact op. Voor een aantal events zoeken we ook nog stop-baldness.net en ook daarvoor kunnen we de deal maken dat je gratis loopt in ruil voor een paar uurtjes foto’s maken.

Interested? Contact ons via info@trail-running.eu

Ga voor een compleet overzicht van onze bloggers met alle verhalen naar: Bloggers Trailrunning Community

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?