fbpx

Schuitwater Trailrunning Clinics

De aanmeldingen voor de Schuitwater Trail op 20-07-2019 vanaf de Theetuin De Roode Vennen gaan goed. De tweede editie staat voor de deur. Na een succesvolle wintereditie in februari kunnen we nu genieten van een knal-groene-zomer-editie. Het gebied is geweldig, de routes uitdagend en wij gaan al eerder een keer terug met een clinic voor kleine groepen van deelnemers.

Start2Trail Clinic

Op zaterdag 1 juni, vanaf 10:00u, verzorgen wij een clinic bij onze partner van de Schuitwater Trail.
Wat zijn nou de basisprincipes van Trailrunning en wat zijn in het begin dingen die je kunnen helpen bij het beoefenen van de sport.
Met een kleine groep gaan we voor 2,5 uur lekker bezig zijn met trailrunning. We leggen de basis onderdelen uit en nemen je mee de paden op. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en na afloop is er gelegenheid om samen nog wat te drinken. Namens Trailrunning Events zal Cor van Disseldorp de clinic verzorgen.

>> Bestel je Start2Trail Clinic ticket

Switch2Trail Clinic

Op zaterdag 1 juni, vanaf 13:00u, ontvangen we graag hardlopers die de switch willen maken van weg-hardlopen naar trailrunning. Deze clinic is een antwoord op de vele vragen die we krijgen, tijdens onze evenementen en binnen onze community. In een informele sfeer laten we je kennismaken met de verschillen en kun je andere toekomstige Trailrunners leren kennen. Ook hier een kleinschalige opzet, zodat we voor iedereen passende aandacht kunnen geven.
We zullen het bos gebruiken als trainingsomgeving, waar we onze kennis over trailrunning zullen delen. Ook hier zal Cor van Disseldorp namens Trailrunning Events de clinic verzorgen.
>> Bestel je Switch2Trail ticket

Deelnemers aan deze clinics krijgen na afloop een kortingsbon, voor de deelname aan de Schuitwater Trail op 20-07-2019, te gebruiken bij de bestelling van een 7, 12 of 19km Trail-ticket.

We zien jullie graag verschijnen bij dit leuke kleinschalige evenement.

Team Trailrunning Events
info@trail-events.com

 

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?