fbpx

Trailrunning over de Stroese Heide

Toe aan een recharge weekend?

De Stroese Heide Trail heeft een aantal hele bijzondere elementen, te beginnen met onze partner Natuurkampeerterrein de Harskamerdennen. Samen met deze partner bieden we je namelijk de mogelijkheid om van je trail een weekendje rechargen te maken, want je kunt een dagje eerder komen of lekker het hele weekend blijven. Dit weekend is het groepskampeerterrein gereserveerd voor Trailrunning Events en haar members! Super gaaf, want wist jij dat je vanaf de Harskamperdennen omringt bent met natuur, en hier dus letterlijk IN de natuur staat?

De Harskamperdennen ligt aan de rand van een uitgestrekt deel van de Midden Veluwe, de grootste zandverstuiving van West Europa, het Kootwijker Zand op loopafstand. Het pittoreske dorpje Kootwijk met het kerkje uit de 12e eeuw is vlak in de buurt. Kampeerterrein de Harskamperdennen bestaat al sinds 1961 en is een begrip onder pure kampeer liefhebbers.

Kampeerterrein Harskamperdennen

Harskamperdennen is een combi-kampeerterrein waarvan één deel met elektra en comfortplaatsen en een echt basic Natuurkampeerterrein. Het echte pure kamperen, zonder opsmuk, kun je hier beleven. De ervaring van het buitenleven en de natuurbeleving staan heel dicht bij de uitgangspunten van ons kampeerterrein.

Je boekt je weekendje recharge-camping direct bij onze partner! Vermeld er even bij dat je ook komt trailen, dan kun je op het groepskampeerterrein staan en start je direct vanuit je tentje! Hoe gaaf is dat?

Trailrunning is er voor iedereen. De beleving staat voorop! We hebben geen tijdsregistratie, het is een Event, géén wedstrijd. Bij ons staat iedereen op het podium!

Vanaf vrijdagavond rechargen?… kom gezellig bij ons Kamperen in de Harskamperdennen!
Wellicht kunnen we samen op zondag nog nagenieten van dit prachtige natuurgebied. 😉

>> Meer informatie Stroese Heide Trail 

Tot de 22-ste juni…!!

Team Trailrunning Event
info@trail-events.com

 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?