fbpx

Kamperen bij de Stroese Heide Trail

Op zaterdag 22 juni organiseren we de Stroese Heide Trail. We starten vanaf het terrein van onze partner Natuurkampeerterrein Harskamperdennen. Wij hebben kunnen regelen dat we met alle deelnemers vanaf vrijdag een plaats kunnen reserveren, waarbij we allemaal bij elkaar worden geplaatst. Als organisatie kamperen wij vanaf vrijdagavond op deze prachtige locatie. 

De Stroese Heide Trail

De routes van de Stroese Heide trail zijn zeker uitdagend te noemen. Met de leuke en speelse single tracks in de bossen, de zware uitgestrekte zandpaden dwars door de stuifduinen en veel afwisselende paden. De sfeer van de omgeving is heerlijk. Met een start vanaf de Natuurcamping Harskamperdennen zit je direct in de bossen. We zullen de route uitzetten met witte pijlen en delen voor de liefhebbers een week voor het evenement de GPX bestanden, die in te laden is in je horloge of ander navigatie apparaatje.

Cani-Trail

Op zowel de 11km als de 23km trail zijn cani-trailers met de trouwe viervoeters meer dan welkom. Er zijn aparte starttijden (zie www.trail-events.com) en de verzorgingsposten zijn hier op voorbereid. Als de condities voor de honden goed zijn wordt het weer een geweldige cani-trail.

Kamperen

Op een groepsveld hebben we ons Basecamp. Daar kun je bij zijn. De plaatsen boek je gewoon bij de Natuurcamping en als je zegt dat je deelneemt aan de trail, kun je vragen om ook bij het Trailrunning Basecamp je plaats te krijgen. Honden zijn ook welkom bij ons Basecamp.

Wij zijn er klaar voor.. zien we je vrijdagavond al?

Ga voor meer informatie en kaarten naar: De Stroese Heide Trail

Team Trailrunning Events

Mail: info@trail-events.com

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?