fbpx

Routes Dodemans Trail definitief

Durf jij het aan?

Sinds vandaag zijn de routes van de 2e Dodemans Trail definitief. Tijdens de eerste versie konden deelnemers zich aanmelden voor maximaal 5 rondjes van 11km met 300D+ hoogtemers. Op 15 juni kunnen de deelnemers ook kiezen voor de zwaardere variant van maximaal 5 rondjes van 21km met 600 D+ hoogtemeters.

We organiseren 40 trails per jaar (zie kalender) maar dit is een echte Special! Rondjes! Heel coole Rondjes. Rondjes van 11 of 21 kilometer! Zo kan je zelf je afstand kiezen en 1, 2, 3, 4 of 5(!) keer de Dodeman beklimmen (en nog wel wat andere heuvels en my-drugs-blog.com). De Dodeman is een prachtige heuvel, een holle weg van 22% die je de adem zal ontnemen. Toegegeven, het is 800 meter asfalt, maar daar zal je geen aandacht voor hebben als je omhoog gaat. De rest van de route is zó mooi, zó divers echt een trail pareltje…

Samenvattend:

Stevige hoogtemeters voor alle mogelijke 10 varianten van deze trail.
Wie ervoor kiest om 5 rondes van 21km te lopen tijdens deze Dodemans Trail kiest ervoor om 3.000 hoogtemeters te klimmen.

Meer informatie over deze Special, ga naar: DODEMANS TRAIL

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?