fbpx

Trailrunning Clinics

Trailrunning Events organiseren wij natuurlijk met regelmaat, maar steeds vaker kregen we ook de vraag, doen jullie wel eens een clinic? En dat zette ons toch aan het denken. Immers, Chris heeft meer dan 15 jaar ervaring met de sport (ultra)trailrunning en is een echte intuïtieve hardloper en Cor begeleidt als trainer/ coach en sinds 2 jaar tevens gecertificeerd trailruntrainer al meer dan 20 jaar mensen naar hun doel. Kortom, kennis over trailrunnen, ervaring, didactische achtergrond en meer, vormde al snel de basis voor een leuke clinic! Onder de naam Start2Trail, meer gericht op de beginnende trailrunner en Switch2Trail gericht op de wegloper die wil switchen naar de trails en al voldoende basis looptechnieken kent en afstanden loopt, ontstonden er twee gave clinics. En hoe gaaf is het dan als de eerste groep deelnemers met volle teugen geniet en heel mooie feedback geeft?

Natuurgebieden

Onze trailrunning clinics organiseren we in de natuurgebieden die we zelf goed kennen en er wordt gekeken naar de mogelijkheden van de dag en de deelnemers. Ieder clinic heeft zijn inhoudelijke onderwerpen en daarnaast is er genoeg ruimte om vragen te beantwoorden en ervaringen uit te wisselen. Regelmatig sluiten onaangekondigd vrienden van de Trailrunning Community aan om zijn of haar ervaringen te delen met de groep.

Clinics

Goed nieuws! Komend weekend is er nog een clinic in de bossen van Amerongen met de start vanaf het Berghuis. (>> Meer informatie) En,… op 14 september is er nog een clinic in de Schadijkse bossen, start vanaf Aan de Drift. Zien we je dan?
Wil je meer informatie over mogelijkheden en andere data’s, neem even contact met ons op via info@trail-event.com

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?