fbpx

Verslag Strabrechtse Heide Trail – Harrie Boelens

We kwamen een verslag tegen van Harrie Boelens, die deelgenomen heeft aan de Strabrechtse heide Trail winter-editie, die gehouden werd op 26 januari 2019. Zie hieronder het bericht van Harrie… inclusief een beeldimpressie..

Strabrechtse heide trail

Toch maar een stukje schrijven over een trail die georganiseerd wordt door echte (ultra)trail runners. Met mijn hardlopen gaat het niet zo lekker, maar dit wil ik niet missen. De sfeer is al meteen goed op De Plaetse in Heeze. Een sfeer die relaxt is, geen massa event, maar een ons kent ons gevoel. 15 minuten voor de start een briefing met uitleg over de te volgen route, die met linten is uitgezet. Deze keer geen medaille, maar een speciaal voor dit evenement gebrouwen biertje door Stadsbrouwerij Eindhoven, dat is toch geweldig. De Strabrechtse heide vind ik het mooiste natuurgebied van Brabant, natuurlijk hei, maar ook bossen, weilanden, stuifzand. Zelfs de boswachter loopt vandaag de 10 km mee, kun je onderweg meteen je kennis over de natuur bijspijkeren.
Wat ik leuk vind van een trailrun is het genieten van de natuur, je kunt eens echt “knallen” als je dat wilt. maar je mag ook wel eens stil staan om een foto te maken, of bij een verzorgingspost eens bijkomen met een kopje koffie, er is altijd wel iets lekkers bij de koffie. De sfeer is altijd ontspannen, hopelijk gaat dat nooit veranderen. Hierin zit toch het verschil tussen een trail en andere hardloopevenementen.
Organisatie bedankt, tot de volgende keer Trailrunning.
Door Harrie Boelens

 

>> Meer informatie opkomende editie van de Strabrechtse Heide Trail

 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account