fbpx

Van #100UDDN naar de TOR des Giants

Zojuist de laatste tas in de auto gedaan… vanavond vertrek ik richting de bergen met bestemming Courmayeur in Italie. Ik moet eerlijk toegeven dat ik rationeel tevreden ben over mijn voorbereiding maar dat de enorme rust me emotioneel aan het denken zet. Het is nu 3 weken geleden dat ik mijn voorbereiding met 1000km lopen binnen 30 dagen heb volbracht (#100UDDN). Ik heb mijn lijf laten uitrusten, de enorme Slijmbeursontsteking op mijn linkerelleboog laten genezen en ben klaar om te beginnen aan mijn derde editie aan de TOR des Giants… Niet 100 uur door de natuur, maar een ultra trail waarin alle deelnemers en ik in maximaal 150 uur 330km door de bergen van de Aosta Valley in Italie gaan lopen. Het klimmen van de 25-30km aan D+ hoogtemeters gaan vanaf de 8e september om 12:oou weer beginnen. Denken in emotie is mooi,.. het neemt me mee in het goed voorbereiden van de reis en zorgt voor het verlangen naar de momenten die ik me van voorgaande edities herinner. Vele vrienden zijn opnieuw daar en we vinden elkaar opnieuw voor de race en zeker onderweg waar de rust en zekerheid plaatsmaakt voor avontuur en verrassingen. Ik heb er zin in,.. ik ben er klaar voor… ik mag zo vertrekken en dat is heerlijk…

#100UDDN

Weinig tot niks heb ik nog gedeeld over mijn 30 dagen hardlopen door de natuur. Na de 1e #100UDDN wintervariant die ik finishte in januari heb ik tijdens de zomereditie een andere aanpak gekozen. Deze challenge was mijn stevige aanloop naar de TOR des Giants. Stoeien met mentale momenten en vooral mijn lijf laten wennen aan het onwennige gevoel wat duurlopen met zich mee kan brengen. Dit keer geen afsluiter van een 100 Miler op de laatste dagen, maar dit keer een 100km ultra trail over de prachtige januvia-sitagliptin.net.

Tijdens de #100UDDN ben ik gevolgd door ‘Rocking Chair Moments Media Productions‘, en er komt in oktober een korte documentaire uit. Ik ben mijn leermomenten aan het opschrijven en zal na presentatie van de documentaire zal ik meer delen over dit geweldige project. Meer dan 100 uur door de natuur geeft een mens ruimte om alles op zijn plaats te zetten… Tijd is het meest kostbare wat er is en je hebt altijd de keuze waaraan je die besteedt. Gelukkig sta ik tegenwoordig stil voordat ik een keuze maak,.. een soort van leven naar eigen keuzes,.. in plaats van geleefd worden door ritmes die ontstaan zijn ergens in het verleden.

TOR des Giants 2019

De komende dagen zal ik proberen wat meer te delen over de laatste dagen voor de TOR. Samen met wat vrienden ben ik de komende dagen in de bergen rond Courmayeur te vinden om te wennen aan de hoogtemeters. Samen gaan we richting de start op zondag(tussende)middag 12:00u. Iedereen heeft zo zijn momenten waar je sportief naar toe leeft.. voor mij is het al 3 jaar dit evenement. Al het andere gedurende het jaar staat als onderdeel van de voorbereiding op de planning. Mijn avontuur begint vanavond.. dan ben ik onderweg… Waar een wil is is een weg… en die van mij gaat vanaf zondag 330km over de toppen van de Aosta Valley. Ik ben blij met de uitdaging… afzien en zien… gaan een doorgaan… klimmen en dalen en vanuit de dalen weer klimmen. Ik zie uit naar mijn tijd in de bergen…

Tot de volgende keer,

Chris van Beem
chris@trail-running.eu

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?