fbpx

Donaties voor Vogelkijkhut

Na het Buitenfondsproject ‘Nieuwe schuilhut voor de Leenderbossen’, hebben we een nieuw project waar we aan gaan doneren. Samen met Erik Schram organiseren we 4 prachtige trails in verschillende natuurgebieden. De Leenderbos Trails, de Kempenland Trails, de Strabrechtse Heide Trails en in samenwerking met gemeente Someren de Keelven Trails. Een gedeelte van de kaartenverkoop van al deze events gaat de komende tijd als donatie naar het nieuwe project: Een Vogelkijkhut op de Strabrechtse Heide.

Buitenfondsproject Vogelhut Strabrechtse Heide

De Strabrechtse Heide is toe aan een Vogelkijkhut om bezoekers de kans te geven zeldzame vogels te spotten. De heide telt in totaal 1850 hectare en is daarmee de grootste aaneengesloten heide van Noord-Brabant. Dit open heidelandschap is al eeuwen onveranderd. Je vindt er droge en vochtige heide, vennen, stuifzand en kleinschalige akkers. Veel zeldzame vogels vinden hier hun leefgebied zoals de stop-ed-meds.com, zwarte ooievaar, blauwborst en raaf. In het voor- en najaar strijken er kraanvogels en klapeksters neer.

Trailrunning Events

We doneren veel met onze evenementen. In de regio Noord Brabant wordt dit het tweede project waar we aan doneren. Eerder hebben we flink bijgedragen aan de realisatie van een nieuwe Schuilhut in de Leenderbossen. Begin november wordt deze met duurzaam materiaal gerealiseerde schuilhut officieel geopend. In alle gebieden van Staatsbosbeheer kijken we samen met de beheerders waaraan we een zinvolle bijdrage kunnen doen. Daarnaast kunnen deelnemers bij het aanschaffen van een ticket zelf een donatie doen. Dit komt direct ten goede van het Buitenfonds Project in het gebied. Er komen steeds nieuwe projecten bij en dat is geweldig!

Meer informatie

Wil je meer weten over de verschillende buitenfonds projecten in Nederland, bezoek dan eens de website van ‘Het Buitenfonds’ op: https://www.buitenfonds.nl

 

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?