fbpx

Grand Hotel Huis ter Duin partner in Noordwijk

Goed nieuws… Grand Hotel Huis ter Duin is partner geworden voor het Hollands Duin Trail event in Noordwijk. We waren al een tijdje op zoek naar een passende start en finish locatie, waar we in samenwerking nog vele mooie nieuwe trails kunnen realiseren. Wij zijn al lang bezig met de voorbereiding en de kick-off van onze samenwerking zal op de 26-ste oktober zijn,.. wanneer we de 2e editie van onze Hollands Duin Trail organiseren.

Hollands Duin Trail 2019

Tijdens deze editie van de Hollands Duin Trail kunnen deelnemers opnieuw kiezen uit 3 verschillende afstanden, 10 – 20 en 30km trails. Alle afstanden gaan door het prachtige Hollands Duin, van onze partner Staatsbosbeheer. De paden zijn zeer divers en door de duinen kun je rekenen op aardige hoogtemeters. We zullen in 3 groepen starten vanaf Grand Hotel Huis ter Duin en na al deze pittige rondes loop je via de karakteristieke boulevard van Noordwijk weer terug richting de finish.

Actie Grand Hotel Huis ter Duin

Wil je tijdens ons evenement volledig opgenomen worden in de prachtige hospitality van het Grand Hotel Huis ter Duin, dan kan dat zeker. Special voor ons evenement is er een kortingscoupon gemaakt, die je kunt gebruiken bij het reserveren van een kamer naar eigen keuze. De start vindt plaats in de tuin van het hotel en de finish is op het strand, bij het Breakers Beach House (… bezoek website )

Ga voor het reserveren van je kamer naar: http://www.huisterduin.com/en-us/business-events/rooms

De login code voor onze deelnemers aan de Hollands Duin Trail is: 38205

 Voer de juiste aankomstdatum in
 Voer de juiste vertrekdatum in
 Voer het juiste aantal personen in
 De pagina geeft aan dat er kamers beschikbaar zijn.
 Klik ‘Boek’
 Daarna kunnen eventueel meerdere kamers geboekt worden.

De toekomst

Wij zijn klaar voor de toekomst met onze partners in Noordwijk. Voor 2019 hebben we gekozen voor 3 afstanden op 1 dag, net als de eerste editie. Maar, ondertussen hebben we richting Katwijk ook nog is 3 routes van 10-20 en 30km klaarliggen, die we in een volgende editie zullen aanbieden. Misschien als extra moment in het jaar of als combinatie in een heel weekend waar je verschillende afstanden per dag kunt lopen of een ultra afstand van 60km… Zover is het nog niet, eerst deze geweldige editie op 26 oktober bij het Grand Hotel Huis ter Duin.

We zien je graag verschijnen!

Team Trailrunning Events
info@trail-events.com

Hollands Duin Trail 2019

Website: https://www.trail-running.eu/trailrunning-events/hollands-duin-trail/

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?