fbpx

Oops, I did it again….

Vorig jaar rond deze tijd, nu ja volgens de Facebook herinnering precies dezelfde dag, had ik me aangemeld voor een nogal aparte race. In de ochtend sloop ik naar boven, gewapend met mijn beste humeur en vers geurende koffie en maakte ik Geraldine wakker. Ik zei: “Ik heb me aangemeld voor een trail.”.
Een beetje verdwaasd keek ze rond en zei: “Ja, en?”. Ik zei: “The Barkley Marathons FC.”…

Fast forward naar ergens in juni dit jaar.

Kijkende naar al onze events, rekening houdend met de wereld om ons heen en het feit dat ik vanwege een allergie al maanden niet fatsoenlijk heb kunnen lopen stuur ik Laz een mailtje om me af te melden. Braaf krijg ik bericht terug en na enkele dagen krijg ik een enveloppe in de bus. In de enveloppe zit een cheque die een gedeelte van het inschrijfgeld vertegenwoordigd. Een Cheque uit 1997 overigens, wat toch laat zien dat we in Europe die dingen al een tijdje niet meer gebruiken. Dat blijkt overigens ook als ik hem probeer in te wisselen. Dat kan allemaal wel, maar kost ook een hoop. 80 Euro om precies te zijn… Nu ja, ik besluit dan ook die cheque maar als relikwie te gaan houden… Mijn droom om ooit de Barkley te lopen zit in de Cheque en die droom hangt nu aan de muur.

The Maasdal Marathons

Intussen hebben we wel een heel fraaie race neergelegd met een knipoog naar The Barkley Marathons. We noemen het The Maasdal Marathons. Een race van Boscafé naar Boscafé. Er zijn wat speciaaltjes onderweg, en de boeken zijn ook al verzameld. Leuk aan dit event is dat je het ook als “Relay” kunt doen. Dus met een team van 2, 3 of 4. Zo loop je allen in etappes naar Afferden toe., het team rijd voor je uit. Gaaf om elkaar te treffen op de Verzorgingsposten natuurlijk. In Afferden mag je kiezen: Of tapped out… Of The Victory Loop, voor eeuwige roem en extra trailgenot. Jasper (Klik hier voor Jasper) heeft in elk geval al geoefend op trompet. 🙂 Het is een event waar ik erg naar uit kijk. De route van 55 kilometer is super gaaf, maar de dag zelf gaat ook heel fraai zijn, daar ben ik nu al van overtuigd.

Tsja…

Zaterdagochtend is het al vroeg dag. Ons event staat voor de deur en voor het gemak heeft Rijkswaterstaat de A73 dit weekeinde dicht gegooid. We komen er wel, maar het kost een uur extra. The Mothership is afgeladen vol en rustig tuffen we naar het zuiden. Geraldine nipt eens aan haar koffie. Ik zeg: “Ik heb me aangemeld voor een trail…”

 

 

 

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?