fbpx

Paddenstoelen actie

De zomer is heerlijk maar ook de herfst in al haar 1000-kleuren en geuren is fantastisch! Waarschijnlijk probeer je net als wij veel buiten te zijn en te genieten van de natuur in al haar veelzijdigheid van dit seizoen! En, heb je al veel mooie en bijzondere paddenstoelen gezien? Ze schieten in sommige bossen echt letterlijk uit de grond! Hoe mooi is dat!

Onze actie

Binnenkort is onze Zandenbos Trail, vanuit het mooie Nunspeet midden op de Veluwe! Het is een groots bos met veel wild en, paddenstoelen!

Een leuke actie: Jij deelt jouw foto van je mooiste #SeenOnMyTrails met de #ZandenbosTrail en #Paddenstoelenactie. Wij kiezen een winnaar die van ons een gay-sauna-nice.com ticket naar keuze krijgt om 16 november heerlijk te komen genieten van alweer de 5e editie van de #ZandenbosTrail! Heb je al een ticket? Geen punt, je hebt vast een leuke trailvriend(in) die je hier blij mee kunt maken!

Tenslotte is samen trailen natuurlijk t leukste wat er is!

Foto’s door Piet Driessen

Zandenbos Trail

Op zaterdag 16 november hebben we onze herfsteditie vanuit Nunspeet. Ook Cani-Trailers kunnen deze routes lopen.
Ga voor meer informatie over de Zandenbos Trail naar : >> Zandenbos Trail  

Heb je vragen over de actie of over onze events.. stuur gerust een berichtje naar: info@trail-events.com of ga naar onze Event Website: www.trail-events.eu

See You On The Trails

Team Trailrunning Events

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?