fbpx

Sint Anthonis Trail, verrassend anders.

De Sint Anthonis Trail neemt de deelnemers mee door het prachtige natuurgebied vanaf de Natuurpoort in Sint Anthonis. Je kan kiezen uit een 11km of een 23km trail en,.. beide afstanden kunnen ook door CANI-Trailers gelopen worden. Met een warm welkom bij het Bosrestaurant De Heksenboom is er altijd koffie of een drankje vooraf of na afloop. Al 3 edities hebben we gehad en binnenkort de 4e. Het gaat nooit vervelen want, het is iedere Sint Anthonis Trail is weer verrassend anders.

De Trail

Vlak voor ‘De Heksenboom’ en Camping ‘De Ullingse Bergen’ ligt de ruim opgezette parkeerplaats van het Staatsbosbeheer ( Natuurpoort ). Alle deelnemers kunnen makkelijk parkeren en direct vanaf dit terrein beginnen beide afstanden van onze Sint Anthonis Trail. Het is een bijzondere plek… via een binnenweg kom je uit op de parkeerplaats en ineens is daar de Boswachterij met haar enorme diversiteit aan natuur verschijningen. Dichte bossen, enkele heuvels, zandvlaktes en enorm veel heide die weer omringt is door bossen met uiteenlopende boom- en struiksoorten. (>> Meer info over het gebied…) Het is zowaar een uitdagend parcours, waarbij beide routes helemaal met pijlen uitgezet zijn.

De Routes

Impressie Sint Anthonis Trail

Hieronder enkele impressie-foto’s van het gebied.

De eerstvolgende editie

Op zaterdag 24 oktober 2020, vanaf 11:oou is de eerstvolgende editie. Deze Sint Anthonis Trail geeft je een compleet beeld van het mooie natuurgebied. Wij zijn er graag te gast!

 

Team Trailrunning Events

info@trail-events.eu

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?