fbpx

In 2020 hebben we 42 Trailrunning Events met maandelijks Ultra Trails

Nog een paar data’s, een paar is 2 en dan is onze Trailrunning Event Kalender voor 2020 helemaal klaar. Iedere maand minimaal 3 events en er komen nog steeds nieuwe locaties bij. Anderhalf jaar geleden zijn we echt van start gegaan en Trailrunning Events staat als een huis. Waar een wil is is een weg en onze weg heeft heel veel mooie paadjes, verpakt in prachtige events opgeleverd. En voor mij,… voor mij zit er persoonlijk een leuke extra bij…. : Vanaf 2020 presenteren we in iedere maand minimaal 1 ultra trail afstand…

4.000km aan trails

Als we alle trail-afstanden achterelkaar leggen, dan hebben we in 2020 zo’n 4.000km aan paadjes door de natuur. Dit verdeeld over 42 evenementen waarbij sommige 6 verschillende afstanden tellen. We doen wat we leuk vinden en dat doen we iedere keer weer met leuke mensen die op onze evenementen afkomen. Liever klein, gezellig en goed dan groot, onpersoonlijk en half. Voor 2020 hebben we veel aandacht voor afstanden 10 – 20 – 30km trails.. die zijn op de meeste evenementen te vinden. Bijzonder leuk vind ik zelf dat we nu ook een Ultra-Programma hebben. Wil je als ultra-trailrunner je op pijl houden,.. dan weet je voor 2020 zeker dat je minimaal 1x per maand bij ons terecht kan. Mooie natuurgebieden met hele diverse routes, die met veel plezier door ons of in samenwerking met vrienden zijn ontstaan.

Specials

Ook wij hebben een paar favorieten onder de volle kalender… wij noemen dit onze SPECIALS. Dit soort events zijn altijd kleinschalig, daar moet je dus snel bij zijn… en ze zijn stuk voor stuk bijzonder. The DICE,.. The Maasdal Marathons,.. de PUB met pinksteren,… de UHUT100 over de Utrechtse Heuvelrug,.. enz… Events met een twist en afstanden van 10km t/m 100M (160km). De deelnemers die kiezen voor onze SPECIALS ervaren een extra persoonlijke draai van onze trailrunning passie… We doen wat we leuk vinden en kiezen voor onze eigen (eigenwijze) manier… en dat bevalt prima!!!

Nog even geduld,… dan zullen we alle data vrijgeven op een compleet overzicht.

Tot de volgende keer..

Chris van Beem
chris@trail-running.eu

> Ga naar de Trailrunning Kalender 2019-2020

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?