fbpx

Pinkster Ultra Brabant – Nu ook een 80km Ultra Trail

Iets leuks voor tijdens Pinksteren. In mijn eigen trainingsgebied organiseren we met Trailrunning Events als een SPECIAL de Pinkster Ultra Brabant, oftewel… de PUB. Wij zijn begonnen met een 60km en een 100km Ultra Trail afstanden, waar we maximaal 50 deelnemers per afstand toelaten. Op verzoek van verschillende Ultra Trailrunning Vrienden hebben we besloten om nog een extra afstand toe te voegen,.. een 80km PUB Ultra afstand. Die is per vandaag te bestellen in ons ticketsysteem.

PUB 2020

Met de PUB introduceren we voor het eerst een 100km ultra in de regio van Geldrop – Heeze – Leende – Valkenswaard en Aalst-Waalre in Brabant. Het is een onderdeel van onze 100Mile (160km) PUB afstand die we in 2021 vrijgeven. Een kleinschalige Ultra, ook als aansluiting op ons Start2Ultra programma, waar deelnemers na volbrenging een 52km Ultra Trail hebben gelopen in Zuid Limburg. Ook daar hebben we als special een jaarlijks terugkerend evenement met 1 afstand voor een kleine groep deelnemers, De Krijtland Ultra Trail.

Voor de start van de PUB hebben we gekozen voor Manage de Molenberg in Leende en dit is ook de startlocatie voor onze Leenderbos Trails. We nemen de deelnemers mee over veel, heel veel natuurlijke paden in het prachtige Leenderbosgebied en het Groote Heide gebied. Op GPX loop je over unieke paadjes en onderweg wordt je ondersteund met verschillende verzorgingsposten. De 60-80km afstanden hebben onderweg een plek waar ze een Dropbag kunnen gebruiken.

De eerste edities willen we grootse edities neerzetten door klein te blijven in aantallen. In 2021 willen we samen met onze partners ook internationale vrienden naar Nederland gaan halen om deel te nemen aan de prachtige Ultra Trails door ons mooie Nederland. Ja,… stap voor stap komen we verder,… en iedere stap heeft tot nu toe een reden.

Ga naar het evenement: Pinkster Ultra Brabant

We zien je graag als 1 van onze 150 deelnemers verschijnen op de 60, 80 of 100km Ultra Trail..!!!

Tot de volgende keer,

Chris van Beem
chris@trail-running.eu

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?