fbpx

Stap voor stap richting de bergen

Het is nu ruim een jaar geleden dat ik besloten had te beginnen aan mijn langste ultra trail ooit… en ik ben nog steeds bezig,.. zonder enig uitzicht op een finish.. maar dat is prima.. Het is mijn metafoor voor het avontuur met de Trailrunning Community waar ik met ontzettend veel inzet, geloof en beleving aan begonnen ben. Al eerder schreef ik dat de avonturen en intensiteit van mijn ultra trails als een metafoor voor mijn leven kunnen staan. Niks is vanzelf gegaan en vaak wist ik niet wat er allemaal op me af zou komen. Vaak ontstonden de mooiste herinneringen op de meest onverwachte momenten en vaak besefte ik tijdens het doen wat heerlijk het is om bezig te zijn met keuzes die me doen beseffen dat ik leef. Na een korte evaluatie van de afgelopen maanden komt het bij mij binnen dat ik de juiste mensen ontmoet tijdens mijn metaforische Ultra Trail. Ondertussen is het een gezamenlijk avontuur met mijn vrienden, de betrokken partners en de vele (ultra)trailrunners van de Trailrunning Community die we verwelkomen bij de Trailrunning Evenementen. Eigenlijk beleef ik mijn droom met mijn ogen open… en dan volgt de volgende stap en ontstaan er nieuwe mooie ideeën.

Focus op de bergen

In 2020 ligt mijn focus op de bergen. Ondertussen loop ik al meer dan 10 jaar geweldige (Ultra)Trails in zo veel verschillend bergen en ook in 2020 staan er nu al zeker 4 mooie Ultra Trails op mijn programma in Italië, Spanje, Slovenië en Frankrijk. Ik blijf doen wat ik het liefste doe, sportief de bergen beleven en samen met anderen genieten van alles wat de bergen je brengen… Ik besef dat veel van mijn trailrunning activiteiten in Nederland deel van het plan zijn om op een ander moment daarna goed getraind in de bergen mijn uiteindelijke doel te lopen. Ook besef ik dat er ondertussen steeds meer Nederlanders ook graag in de bergen willen de trailrunning sport willen beoefenen.

Nieuw voor 2020 is onze intensieve samenwerking met de NKBV. Ik ga ik me bezig houden met een geweldig nieuw project dat Start2Trail Mountains gaat heten en in de komende maanden gaan we de eerste groep van 20 deelnemers samenstellen. De start zal in februari 2020 zijn en in een periode van 4 maanden verzorgen we een compleet programma waar we alle belangrijke onderdelen van het beoefenen van de sport Trailrunning in de bergen voorbij laten komen.
Zeker een aanvulling op ons Start2Ultra programma en zeker een aanrader voor iedereen die in de bergen wil gaan lopen.

Vooraanmelding

Het programma van 4 maanden heeft onder andere verschillende belangrijke inhoudelijke sessies, een groepsweekend in de Ardennen en tijdens de 4 maanden heb je gratis deelname aan alle normale events op onze Trailrunning Kalender. Natuurlijk zijn er nog veel extra leuke activiteiten van partners en kun je alle trailrunning vragen stellen aan de specialisten die betrokken zijn. We kunnen het allemaal combineren met ons dagelijks ritme, er zijn 4 avonden en daarnaast verschillende dagen in het weekend.

Heb je nu al interesse om in februari samen met mij en het Start2Trail Mountains team onderdeel te zijn van de eerste groepen? Ga naar ons onderdeel Mountains en meld je aan.

Stap voor stap… richting die mooie bergen..!!!!!

Tot de volgende keer

Chris van Beem
chris@trail-running.eu

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?