fbpx

Dolomiti Extreme Trail 2020

Op 12-13 en 14 juni wordt de Dolomiti Extreme Trail georganiseerd. Een prachtig evenement in de mooie Dolomieten van Italie. Als partner van onze Trailrunning Community gaan we zelf en bieden we andere Nederlandse en Belgische Trailrunners de gelegenheid om met ons mee te gaan.

Dolomiti Extreme Trail

Als je geïnteresseerd bent in een deelname aan de Dolomiti Extreme Trail, dan is dit misschien iets voor jou. Er zijn 11-22-55-72-103km trails te kiezen met stevige hoogtemeters. We zijn nu aan het inventariseren wie wil deelnemen aan een van deze afstanden. Als je je aanmeld via onze website nemen we contact met je op om te kijken op welke manier we kunnen helpen. Zelf loop ik de 103km afstand samen met Robert van der Rijst.

Impressie

Aanmelden

Ga naar de ‘Dolomiti Extreme Trail‘ pagina op onze website en daar kun je je aanmelden.

We gaan naar Italie….

Groet Chris
chris@trail-running.eu

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?