fbpx

Zomerkriebels in de Winter

Ik vind kou heerlijk! Zo, dat is eruit… Ik meen het, maar dan anders… ik verlang naar het tegenovergestelde, maar in de kou ontstaan bij mij zomerkriebels… De kou laat me weer verlangen naar de zomerse bergen en in deze periode maak ik dan ook mijn keuzes voor mijn deelnames aan Ultra Trails in de zomer. En dat heb ik gedaan.. Met een lach om mijn gezicht vertel ik mezelf…”Gelukkig kan ik in maart starten bij de Trans Gran Canaria 265km…”,… en is de weg ernaartoe begonnen… 

Trans Gran Canaria

In de toekomst, daar gebeurt het

Ik ben blij dat ik al veel Ultra trails heb kunnen lopen… ik ben nog blijer met het vooruitzicht dat ik er weer eentje ga starten over een paar maanden. Grote uitdagingen zijn voor mij belangrijk gebleken. Tijdens zulke avonturen valt bij mij letterlijk alles weer in het juiste perspectief. Wat voor mij echt belangrijk blijk, wordt door mezelf gevonden op bijzondere momenten in de bergen. Alleen of samen met anderen, ik zal altijd op zoek gaan naar zulke intense momenten… omdat uiterste inspanningen in bijzonder mooie settings nu eenmaal extreme belevenissen voortbrengen…

Soms heb ik een vooruitzicht nodig om onbewust mijn pad te vervolgen,.. Stap voor stap… Dit is er eentje, eerst deze Trans Gran Canara 265 in maart,.. daarna naar de UTVV in Slovenië en daarna naar de Dolomiti Extreme in Italie…

Fijne avond!

Chris van Beem
chris@trail-running.eu

 

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?