fbpx

De Groesbeek Trail

Komende zaterdag opnieuw een Groesbeek Trail editie in een prachtige omgeving. Ik kom graag in die bossen,.. en dat is precies het vooruitzicht wat ik nu heb. 2 dagen op pad over de routes van de Groesbeek Trail

De voorbereiding

Komende vrijdag wordt een dag buiten. Samen met Martin Visser en Gerard Schuurmans gaan we de routes uitzetten van de 12 en 24km afstanden voor komende zaterdag 12:00u. Het draaiboek van ons event omvat veel, heel veel voorbereidingen, maar dit onderdeel doe ik persoonlijk het liefst. Gewoon alleen, of in dit geval samen met 2 maten de bossen in gewapend met een racevest vol met pijlen en een hoop elastieken. De samenstelling van de Groesbeek bossen zijn zo divers,.. daar is zoveel te zien,.. heerlijk om daar de prachtige routes uit te zetten. Kijken en zien binnen de mogelijkheden van de bossen. Nieuwe paden ontdekken en vooral alert zijn op de bijzondere dierlijke bewoners die de natuur daar huisvest.

Verrassend buiten

Met grote regelmaat ben ik buiten te vinden,.. ik kom ook vaak op veel verschillende plekken in Nederland en kom op dezelfde plek dan ook op andere momenten weer terug. Het mooie van de Nederlandse natuur vind ik de invloed van de seizoenen. Neem bijvoorbeeld de zomer en de winter. Deze twee seizoenen zijn vaak letterlijk voor het oog 2 verschillende werelden in exact hetzelfde gebied. Alsof de natuur in de zomer haar dikke jas aandoet en de winter juist trotseert zonder jas. Wat in de zomer compact groen en gekleurd oogt, geeft in de winter een ruimer zicht met veel boomkleuren. Er is geen weertype waar je je niet op kan kleden, dus daar in de bossen kun je op ieder moment op zoek naar prachtige verrassingen, je moet alleen niet vergeten te kijken.

Komende vrijdag ga ik weer genieten van veel moois. Regen of zonneschijn… samen de bossen in om een prachtige groep Trailrunners een mooie route te laten ervaren.

Buiten is van iedereen… en komende zaterdag zie ik een gedeelte van iedereen in de prachtige Bossen rondom Groesbeek.

Tot de volgende keer,

Chris van Beem
chris@trail-running.eu

>> Ga naar de Groesbeek Trail

 

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?