fbpx

De routes van de Leenderbos Trail

De routes van de Leenderbos trail zijn weer iets anders,.. weer iets mooier.. Met veel plezier nog net even wat aanpassingen gemaakt. Ieder gebied leeft en sommige momenten is het beter om stukken met rust te laten. Geeft helemaal niks, juist leuk. Dit Leenderbos gebied is zo groot en veelzijdig, daar kunnen we letterlijk alle kanten op.

Update Routes

Ik vind de routes van deze Winter editie Leenderbos Trail gaaf.. erg gaaf zelf. Gisteren heb ik verschillende stukken van de Ultra Trail en de 42km afstand voorgelopen en een beetje aangepast, vanwege werkzaamheden in de bossen. We lopen daar wat nieuwe paden en de 42km heeft een 4km nieuw stuk, waarbij je de heide bij Soerendonk in al haar pracht doorkruist.

Alle afstanden hebben enkele gave nieuwe paden achter het heide gebied (vanaf de 21km en verder). Gisteren opnieuw gaan kijken of er misschien toch een mooier paadje te vinden was, na werkzaamheden, waarbij de afstand niet meteen (veel) langer zou worden. Dit is aardig gelukt ūüėČ

Verzorginsposten

Tijdens het evenement zijn er 4-5 verzorgingsposten (VP) in het gebied. Afhankelijk van je afstand kom je er 1 of meer tegen. Erg leuk om te melden is dat we een nieuwe VP plek gemaakt hebben, en wel op de plek waar de NIEUWE SCHUILHUT van de Leenderbossen geplaatst is. Voor de 21-32-43 en 50km afstanden ligt deze VP op de route. Daar staan dit keer Fia en Bas om jullie te helpen daar waar nodig. Mede dankzij onze inspanning met donaties is deze nieuwe schuilhut geplaatst en extra leuk is dan ook de vermelding van ons logo op de hut als dank.

Enkele TIPS

Bij aankomst kun je de auto parkeren in een paardenbak,.. dus,.. doorrijden op het terrein en je parkeert de auto praktisch bij de start. Manege de Molenberg heeft voldoende plaats om je spullen achter en een uitgebreide horeca. Koffie drinken, in je trailrunning outfit, met uitkijk op een bak waar de paarden bereden worden.

We hebben voldoende verzorgingsposten en wij zijn volledig BEKER-LOOS, dus zorg ervoor dat je zelf een beker bij je hebt. Alle afstanden komen NIET in de bewoonde wereld, dus je komt alleen onze VP’s tegen waar je kunt bijvullen dus zul je zelf voldoende mee moeten nemen. Ook de 7km heeft een VP, maar ook daar zul je een eigen beker moeten meenemen.

Besef dat de lange afstanden ook de uitgestrekte heide doorkruizen, waarbij de temperatuur met de wind wat lager kan uitvallen. Zorg voor voldoende kleding en een regenjasje.

De routes zijn met GPX vrijgegeven op Trail Events , indien mogelijk,.. zet ook voor de 7, 12 en 21 afstanden indien mogelijk ze voor de zekerheid op je horloge of ander navigatie apparaat. Dan is de kans om te verdwalen nog kleiner.

Daarnaast ze zijn de routes met omschrijving en kaart allemaal te bekijken op deze website:

Kom op tijd,.. we zijn met een leuk groep deelnemers.

Tot zondag allemaal.

Chris van Beem
chris@trail-running.eu  

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?