fbpx

Bergsportdag 09-02-2020

Kom je ook naar de Bergsportdag op zondag 9 februari in Nieuwegein?…, wij zijn er ook. Vanaf 09:30 tot 17:00u is er in het NBC in Nieuwengein van alles over de bergen en wat je er allemaal kunt vinden en doen. Wij hebben een Kickoff van ons Start2Trail Mountains programma om 10:00u en geven een clinic rond 13:00u. De hele dag zijn we te vinden bij onze eigen stand (Nr. 29) in de ‘Grand Hall’

Een berg informatie over bergen

Tijdens de bergsportdag is er een hoop te zien en te doen. Kijk eens op het programma van de dag en zie welke interessante workshops, lezingen, reizen, producten en diensten er vertegenwoordigd zijn. Hieronder een paar links, die je direct naar de informatie loodsen:

Start2Trail Mountains

Om 10:00u hebben komen alle deelnemers van de eerste 2 groepen Start2Trail Mountains bij elkaar in het restaurant. Daar maken we kennen met elkaar en informeren wij iedereen wat het programma gaat brengen. Na deze Kickoff gaat iedereen zijn eigen weg en wij zullen rond de stand vele bekenden ontvangen en vele onbekenden informeren over de gave dingen die we aan het doen zijn.

Dus,.. kom ons opzoeken tijdens deze volle Bergsportdag in Nieuwegein. Genoeg te doen, te zien en te ervaren.

Tot zondag!!

Team Trailrunning

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?