fbpx

Blog: #EenMooiPaar

Het is begin maart, vorig jaar, en wij staan in de vroege ochtend in een mooie tuin. Een theetuin vormt deze dag de start en finish van onze trail, een nieuwe op het programma, in een gebied heel dichtbij huis. Het is een bijzonder gebied, een moeras, en veel langgerekte bruggetjes vormen het kenmerkende beeld van dit gebied. Onbekend ook, want oprecht, dit is een heel schone!

Maar terug naar de vroege ochtend. Een handjevol vrijwilligers begint binnen te druppelen, routes worden gecheckt, en terwijl de lieve eigenaren van de theetuin ons blij maken met warme koffie, wordt alles opgebouwd en druppelen de eerste deelnemers binnen over een lange pad met aan weerzijden koeien, vroeger was dit een melkveebedrijf en deze bewoners doen nog herinneren aan die tijd.

Niet veel later breekt de zon door en vertrekken de lopers over een lang paadje, volledig dichtgegroeid door de bomen aan weerszijden, een idyllische start. Alles loopt gesmeerd en ook de start van de andere afstanden verloopt soepel. Als de eerste lopers weer terugkomen over datzelfde idyllische paadje en we met de verzorgingspost en finishers biertjes klaar staan wordt ik aangesproken door een vriendelijke dame. Ze vraagt hoe we hier zo terecht zijn gekomen en wat we eigenlijk precies doen. Ik vertel dat we uit de buurt komen en al een poos het idee hadden om in dit mooie bijzondere gebied een trail te gaan organiseren. Dat we trails organiseren in heel Nederland, in samenwerking met Staatsbosbeheer en dat ons werk is, trails organiseren en mooie finishers events neerzetten. Ze is oprecht geïnteresseerd. Niet veel later verteld ze dat we bij haar ouders in de theetuin te gast zijn. Wat leuk! Een vrolijk gesprekje volgt. In dat gesprekje verteld ze ook hoe verbaasd ze was toen haar moeder vertelde over deze trail. Ze heeft meermaals gecheckt of mam het wel echt goed had begrepen, namelijk, zij is voor haar studie uit Limburg naar het verre Amsterdam verhuisd en werkt daar inmiddels al een aantal jaren als marketingmanager en laat zij nu net recent van ‘merk’ geswitched zijn en nu werken voor een trailmerk! Hoe toevallig! En dat op een mooie zaterdagochtend in het schone Broekhuizen, een dorp met een kleine 1000 inwoners. We kletsen gezellig en spreken af binnenkort eens verder te praten, over ideeën, plannen, mogelijkheden en wellicht samenwerking.

Zo gezegd, zo gedaan, het afgelopen jaar hebben we gekeken of en hoe onze paden konden kruisen en of dat complementair was voor allebei. We waren geen van beiden op zoek naar een eendagsvlieg, maar een partner, een samenwerking en samen mooie dingen doen, de sport centraal zetten, mensen blij maken en voorzien van goede gear, dat vonden we allebei een goed plan. En zo ‘snuffelden’ we in Noordwijk al even aan elkaar, wat zeer goed beviel, en reisde het complete Trailrunning Events Team inclusief de lieve Xeena (hond) een dag naar Amsterdam om daar aan alle schoenen te ‘snuffelen’. Xeena vond trouwens wel dat ze lang in de auto moest zitten voor een bos zonder bomen. Een plan was gemaakt, een samenwerking was een feit en daar waar wij op de achtergrond dus al een heel poos mee bezig zijn, is vanaf vandaag ook voor iedereen die onze events bezoekt zichtbaar. Want ja, wij lopen al een poosje op de heerlijke Hoka schoenen en heel binnenkort ons voltallige vrijwilligers team ook! Volgende week krijgt ons team een uitleg over alle schoenen, en kun je dus bij ons terecht voor ‘gebruikers-advies’ en de basis uitleg over de Hoka shoes. En, wil jij deze ook weleens proberen? Dit jaar zal je bij een aantal van onze grotere events ook Jerry tegenkomen met een uitgebreide testcase. Zo kun jij niet alleen van de beste uitleg krijgen over alle merken en modellen, maar kun jij de schoenen ook testen op je trail bij ons! Leuk toch? Wij zeggen, #Hoka en #TrailrunningEvents: #EenMooiPaar! En is je nieuwsgierigheid gewekt? Kijk dan gerust even op de site van Hoka. Samen gaan we er een mooi event jaar van maken! https://www.hokaoneone.eu/nl/nl/home/

Geraldine
geraldine@trail-running.eu

Ga voor meer informatie naar: Schuitwater Trail 

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?