fbpx

HOKA ONE ONE en Trailrunning Events een mooi paar

Gaaf! Trailrunning Events en Hoka One One gaan in 2020 een mooie samenwerking aan! Wij mochten al een poosje de schoenen testen en zijn allemaal erg enthousiast. Ze zijn veelzijdig flexibel en zeer geschikt voor de Hollandse bossen, heides en vennen waar wij samen met Staatsbosbeheer onze Trailevents organiseren.

En dus ga je Hoka ONE ONE bij een aantal van onze grotere events dit jaar terugzien! En, goed nieuws, want daar kun jij als deelnemer deze schoenen testen. Dus altijd al getwijfeld of het nu wel of niet iets voor jouw is? Of gewoon heel benieuwd naar het nieuwe model? Dat komt goed uit, want op 15 februari bij de Amerongse Bergtrail is Jerry van Hoka er vanaf 10:00 uur en kun je naast veel tips en adviezen dus ook de schoenen aantrekken en er de trail op lopen. Hoe gaaf is dat?

En is je nieuwsgierigheid gewekt? Kijk dan gerust even op de site van Hoka. Samen gaan we er een mooi event jaar van maken!
https://www.hokaoneone.eu/nl/nl/home/

#HokaONEONE en #TrailrunningEvents: #EenMooiPaar

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?