fbpx

Schuilen tegen storm op de Groote Heide

Staatsbosbeheer heeft de oude schuilhut op de Groote Heide, nabij de Achelse Kluis aan de Kluizerweg in ere hersteld. Het ‘hutje op de hei’ is gemaakt van hout uit eigen bos. Tijdens de storm van juni 2019 zijn er verschillende bomen omgewaaid die nu zijn gebruikt voor de bouw van de schuilhut.

Schuilen voor weer en wind

Volgens Boswachter en initiatiefnemer Erik Schram is de schuilhut klaar voor de toekomst. “De schuilhut is gemaakt van Eiken en Douglas hout. Het is sterk en duurzaam hout. Nu kunnen bezoekers van het Leenderbos en de Groote Heide de komende jaren weer schuilen voor weer en wind, zoals de storm van afgelopen week”. In de schuilhut is een picknicktafel geplaatst en de stenen voor de bestrating zijn hergebruikt. Het med-blog.com is mede mogelijk gemaakt door het Buitenfonds.

Leenderbos Trail

Voor deelnemers aan de afstanden boven de 30km afstanden tijdens de Leenderbos Trails is dit geen onbekende plek. Hier hebben we een verzorgingspost, waar de langste afstanden twee keer voorbij komen.

>> Meer informatie over de eerstvolgende editie van de Leenderbos Trail.

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?