fbpx

Wat ik niet begrijp

Soms snap ik bepaalde acties van anderen niet… Dan laat ik het even op me inwerken en hou ik de eer aan mezelf of kies er voor algemeen belang er even niks mee te doen. Nu even wel, omdat sommige dingen gewoon niet kunnen.

Alles heeft een reden

Met veel plezier werken we ontzettend hard om een prachtige trailrunning formule op een voor ons passende manier uit te voeren. We doen dit standaard op de mooiste plekken in de prachtige natuur. We zijn bewust bezig met ons ‘We only leave footprints’ concept, waarbij we geen papier en bekers gebruiken tijdens onze 42 trails het hele jaar door. Bewust, omdat we bezig zijn in de natuur, met de natuur en met onze toekomst. We gebruiken pijlen met elastieken om de natuur niet te belasten en met een prachtige groep vrijwilligers houden we de natuur schoon door alles daarna direct weer op te ruimen. Vaak lopen we de dag daarna de route nogmaals om extra te controleren.

We hergebruiken ons materiaal en scheiden al het afval na afloop van ieder evenement. En,… als we op locatie geen afval kunnen scheiden, nemen we dit mee en brengen het afval weg.

Communicatie

Als je gaat deelnemen aan onze trails gaat het gehele ticketsysteem online. Gekochte tickets hoeven niet uitgedraaid te worden, wij weten op locatie dat je komt en bij controle laat je het bericht op je telefoon zien. We sturen vooraf en achteraf berichten via e-mail naar de deelnemers, waarin we de informatie delen. Verder delen we veel online via onze website en in de social media.

Drukwerk

Een goed oplettende bezoeker zal zien dat we nergens drukwerk in de vorm van flyers gebruiken. Onze mooie gevulde kalender hebben we op doek laten drukken en via de website is een actuele PDF te downloaden. Berichten van onze partners worden gedeeld in dezelfde kanalen en daarin bepalen wij altijd zelf welke informatie we aanreiken.

Goed,.. dat was een lange inleiding,..en voor velen eigenlijk niks nieuws.

Wat ik dan niet begrijp

Afgelopen weekend hebben we een prachtige dag beleeft tijdens de Amerongse Berg Trail. Wat ik dan niet begrijp is het gedrag van andere organisatie die onaangekondigd flyers gaan ronddelen en onder iedere ruitenwisser papier achterlaten. Eigenlijk wil ik jullie dan ook duidelijk maken dat wij niet betrokken zijn bij dit soort initiatieven en het wordt dan ook Totaal NIET gewaardeerd door ons als Trailrunning Evenement Organisator. Het past niet bij ons en wij willen onze deelnemers hier dan ook niet mee lastig vallen.

En eigenlijk hebben deelnemers die dit soort flyers bij ons aan het uitdelen zijn ook helemaal niks bij ons te zoeken.

Verzoek aan jullie

Flyers horen niet bij ons concept,… en als jullie dit zien gebeuren tijdens ons evenement, dan mogen jullie daar best iets van zeggen. Indien er partijen zijn die wat informatie willen delen kunnen ze contact met ons opnemen, wel zo fatsoenlijk. Dan kunnen we altijd nog kijken of de informatie leuk genoeg is om digitaal aan jullie te delen.

Wel hebben we een prachtige dag beleeft in Amerongen,.. we maken ons op voor de 5e Editie, waarbij we ook op vrijdagavond een Avond-Trail van 15km introduceren.

Tot 21-22 augustus, opnieuw in Amerongen,.. bij onze Amerongse Berg Trail – en dan zonder flyers… ūüėČ

Chris van Beem
chris@trail-running.eu

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?