fbpx

Aanpassingen Trailrunning Kalender

Date change!

Het zal je niet ontgaan zijn dat Nederland in de ban is van het coronavirus. Als gevolg hiervan is gisteren een ingrijpende maatregel afgekondigd namelijk dat alle activiteiten tot 31 maart gecanceld moet worden. Helaas! Maar het is op dit moment het geldende beleid en daar kunnen en willen wij niet van afwijken. Daarom een date change!

Groote Heide Trail 21 maart -> wordt verplaatst naar 18 april

Schuitwater Trail 28 maart -> wordt verplaatst naar 11 april

Alle andere Trails in april (4 april Kempenland en 25 april UHUT) blijven gewoon doorgaan als gepland. We kunnen nu niet vooruit lopen op eventuele ontwikkelingen, maar ook voor de getroffen maatregelen van gisteren, volgden we de ontwikkelingen al op de voet en o.a. het Bestuurlijk afwegingskader Evenementen, opgesteld door het NCTV, laat een risicoscan zien, die onze Trailrunning Events o.a. vanwege de omvang, als laag risico bestempelen.

Tickets

Gekochte tickets worden automatisch omgezet naar de nieuwe datum, komt deze je niet uit? Je bent altijd vrij om deze kosteloos door te verkopen of om te zetten in afstand of eigenaar.

En wellicht ten overvloede, vanaf april gaan wij weer knallen! Voel jij je kip lekker? Kom dan vooral naar onze Trails! Heb je twijfels? Verkoudheid, hoesten of zelfs koorts? Wees dan verstandig, en kies niet alleen voor je eigen gezondheid, maar ook die van je medelopers!

Alle info op een rij vind je hier! Coronavirus Algemeen advies voor iedereen is: handhygiëne (regelmatig wassen), hoesten in de elleboog en éénmalig gebruik van papierenzakdoekjes. Aanvullend geldt het dringende advies om ‘géén handen te schudden’.

Upcoming Events

  • 4 april Kempenland
  • 11 april Schuitwater
  • 18 april Groote Heide
  • 25 april UHUT
  • 2 mei Zandenbos
  • 9 mei Nieuwe Trail – Binnenkort meer

>> We hebben onze kalender 2020 ge-update met de nieuwe data (zie hieronder).

Sportieve groet, Team Trailrunning Events

info@trail-events.com

Actuele Trailrunning Kalender 2020

Selecteer onderstaande afbeelding en ga naar onze actuele kalender 2020.

>> Download PDF 

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?