fbpx

Update Trailrunning Events

Op dit moment kunnen we helaas geen trails organiseren. Jammer, begrijpelijk en voor nu ook even dat wat het is. Er is al veel over gezegd en we hebben daarop geen aanvullingen.

Vervolg

Wel hebben wij besloten om events niet op voorhand te cancelen. Dat betekent dat we een week voor de geplande datum definitief beslissen wat we doen.
Reden, heel veel is al voorbereid, we zijn snel en flexibel en werken op de achtergrond met verschillende scenario’s.
Zodra er op enigerlei wijze weer iets mogelijk is zetten we ook heel graag onze gezamenlijke passie weer neer met een prachtig TrailEvent, in een mooi gebied met de vele trailrunning liefhebbers die we mogen verwelkomen.

Wat betekent dat voor jouw? Gaat de trail waarvoor jij een ticket hebt gekocht niet door? Dan blijft jouw ticket toch geldig, voor de 2021 editie! Dus, bv. 4 april Kempenland, schuift door naar voorjaar 2021. Dit gebeurt automatisch en hiervoor hoef jij niets te doen. Goed nieuws dus! Hiermee loop jij als trailer geen risico/ verlies. Zou deze datum voor jouw niet passen? Een ticket kun je altijd kosteloos van naam veranderen en het is jouw vrij deze door te verkopen.

We wachten af…

Op de achtergrond werken we heel hard aan verschillende scenario’s. Daarin zijn we creatief en met veel passie en positiviteit bezig om te kijken naar wat wél kan! Wij zitten niet stil en beloven jouw, zodra er weer iets kan, kun jij bij ons terecht! Iedere week. Natuurlijk binnen alle Landelijke richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse Overheid dus daarover geen zorgen, deze volgen wij te allen tijde! Het kan dus zijn dat events de komende periode kleiner gaan zijn, of dat er andere maatregelen getroffen gaan worden, maar wij zijn er voor jullie, zoals ook jullie er voor ons zijn! Zodra we weer samen naar buiten mogen, al is het wellicht in petit comité!

Houd onze website: www.trail-events.eu en www.trail-running.eu in de gaten en voor de lopende events blijven de tickets gewoon open staan in de shop.

Sportieve groet,

Team Trailrunning Events
En al onze vrijwilligers

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?