fbpx

Altijd onderweg

Drie jaar op rij ben heb ik in september kunnen deelnemen aan de TOR des Giants, een Endurance race van 330km door de Aosta Valley in de Italiaanse Alpen. Al mijn deelnames waren zo bijzonder en hebben me geleerd om grenzen los te laten en denken in mogelijkheden. Betrokken zijn bij de TOR de Giants is bijzonder. De gastvrijheid van het gebied is ongeëvenaard en de prachtige omgeving met haar natuur neemt je mee op reis… een reis die ieder jaar weer het uiterste vraagt van de deelnemers en waarbij vrienden voor het leven gemaakt worden. Een vierde deelname achterelkaar mag niet en dit jaar zou ik vele vrienden gaan ondersteunen tijdens deze week. Na lang wachten heeft de organisatie ons nu vertelt dat editie 2020 niet door kan gaan… dat was even slikken,.. Al snel kwamen de berichten van vrienden uit het gebied en over heel de wereld… Op dit soort momenten komt bij mij binnen dat de wereld niet is veranderd,… maar dat de mogelijkheden zijn beperkt. En dat… doet pijn als je weet wat een TOR voor veel mensen betekent,… natuurlijk in Italie, maar zeker voor iedereen die de TOR een warm hart toedraagt.

Onderweg

Als je weet dat je in september aan de start staat van een grote race, dan ben je heel dat jaar bezig met de weg daarnaartoe. In aanloop naar de 2019 editie liep ik in augustus nog 1.000km door de natuur,… en daarna een paar weken in de bergen in voorbereiding. Daarvoor een paar prachtige trails in Slovenië – Frankrijk en in maart 2 weken naar Nepal voor een prachtige onvergetelijke tocht met Jeroen Kingmans. Bezig zijn met je passie brengt je vaak op plekken waarbij je ineens beseft wat echt belangrijk is… het leven van nu…. en de mensen die belangrijk voor je zijn om je heen… op wat voor manier dan ook.

Ik ben onderweg… altijd en ook nu. Andere plannen,.. wel naar het gebied als het kan,.. maar niet om ondersteuning te bieden aan vrienden die deelnemen. Heel binnenkort introduceer ik een reis voor 30-38 liefhebbers naar de Franse Alpen. Een week in het teken van trailrunning, over prachtige paden, ervaringen delen, elkaar leren kennen en vooral genieten van wat wel kan..

De bergen zijn mooi,… gecombineerd met trailrunning met de juiste mensen zijn ze nog mooier… Al daar besef je hoe eenvoud mooie momenten brengt en,… eenmaal weer terug in Nederland een lach op het gezicht met de bergen in het achterhoofd.

In september ga ik naar de bergen.. zoals ik al zei… “Ik ben onderweg…. altijd..!”

Voor de liefhebbers,.. mijn persoonlijke TOR des Giants 2019 album is >> HIER te vinden.

Tot de volgende keer…

Chris van Beem
chris@trail-runninge.eu

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?