fbpx

Stap voor stap naar de bergen

We kunnen weer gaan plannen, de bergen zijn weer binnen ons bereik,… we kunnen we stap voor stap naar de bergen. De afgelopen maanden zijn anders geweest, maar kende voor mij ook vele normale momenten. Ik ben veel, heel veel in de natuur geweest. Veel op de Utrechtse Heuvelrug,… maar ook in Brabant en op de Veluwe. Ik heb toen veel tijd besteed aan de voorbereidingen voor het nu waar we beland zijn. Met trailrunning events zijn we op de achtergrond altijd aan het vernieuwen en voorbereiden… daar komen wat nieuwe evenementen aan. Ik ben met veel trailrunning projecten bezig… en nu ben ik bijna klaar met leggen. Mijn puzzle is compleet… ik ben een gelukkig persoon, die met veel passie en plezier veel mensen naar de bergen wil gaan brengen de komende jaren.

Trailrunning Mountains

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar,… jaarlijks ben ik iedere zomer te vinden in de bergen. Een gevoel van thuiskomen komt iedere keer bij mij naar boven als de bergen zich laten zien. De paadjes, de kleuren, de uitzichten, de geuren, de mensen en de heerlijke sfeer zoemen daar door mijn hoofd. Bij veel van mijn activiteiten zijn de bergen mijn eindstation. Ik train voor mijn deelnames aan evenementen, een lange tijd met veel kilometers door de Nederlandse Natuur om uiteindelijk in de bergen mijn ding te doen. De komende tijd zet ik die flow door. Naast mijn eigen Stap voor Stap naar de bergen zal er binnen Trailrunning Mountains vele leuke activiteiten aangeboden worden, met als eind-doel : De Bergen

Samen met de NKBV hebben we al het Start2Trail Mountains Programma en de Trailrunning Mountains week in de bergen. Via Bergsportreizen.nl is per 01 juli de eerste Trailrunning Week te boeken en we komen met veel leuke Trailrunning Mountains Workshops. Daar komt natuurlijk veel meer aan.. slechts een kwestie van tijd.

Wil je meer informatie over alle Trailrunning Mountains Activiteiten, dan kun je dat vanaf nu aangeven. Zodra we iets opstarten word je dan geïnformeerd. (Ga naar het formulier)

Start2Utra

Van de week heb ik een stevige maar erg mooie 30km Trail gemaakt regio Amerongen-Leersum. Morgen loop ik die samen met verschillende Start2Ultra deelnemers. Een goede duurtraining als voorbereiding op hun kunsje een paar weken later… de finale in Zuid Limburg, De Krijtland Ultra Trail van 52km met 1300D+

Ik vind het super, al die vrienden die betrokken zijn bij de Trailrunning Community. Allemaal onderweg met trailrunning binnen de eigen mogelijkheden die passen op dat moment. Morgen op pad met zo’n groep, heerlijke mensen, toppers die stap voor stap verder gaan dan ooit eerder… door de natuur…

Mij hoor je nooit zeggen dat het allemaal zo hard werken is,… want,.. als je druk bent met doen wat je echt leuk vindt, dan ben je eigelijk alleen maar druk. 😉

Tot de volgende keer.

Chris van Beem
chris@trail-running.eu

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?