fbpx

Start2Ultra Groep 15

Hoe gaaf is dat? Afgelopen week deelden we het bericht dat we met een nieuwe groep Start2Ultra op avontuur gaan! En wat een boel reacties ontvingen we. Super tof! Groep 14 is dan ook vol en we hebben snel in de agenda gekeken en nog een groep kunnen plannen! Dus, twijfelde jij nog? Start2Ultra-15 gaat van start! Advies, stop met twijfelen en ga mee op avontuur! 

De afgelopen periode heb je wellicht het bos en buiten zijn nog meer dan anders ontdekt en weten te waarderen. Misschien heb je vaker en langer gelopen en de smaak goed te pakken gekregen. Gaaf! Start2Ultra is een programma van 6 maanden waarbij we jouw begeleiden naar je eerste echte Ultra, een Trail van 52K door het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland. 

In een groep van gelijkgezinden start je aan dit avontuur. Met een aantal thema-avonden, Milestone Trails, een gedegen en bewezen Trainingsschema (er gingen je inmiddels ruim 100 Ultra lopers voor) train je zelf in je eigen omgeving. Met wekelijkse feedback, online coaching en een besloten Facebook groep én met het wekelijks kunnen deelnemen aan een Trailrunning Events Trail! 
De aanmeldingen voor Start2Ultra gaan snel. Wil je je plaats zeker stellen voor de start op 23 augustus dit jaar, controleer dan even de data van ons programma voor groep 15.

Lees over de ervaringen van deelnemers

Binnen deze website kun je verschillende verhalen lezen over trailrunners die de uitdaging zijn aangegaan.
>> Lees de ervaringen
Wil je meer informatie of wil je direct je plaats reserveren? Vul onderstaand formulier in en we nemen daarna contact met je op. Je aanmelding is pas definitief als je van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?