fbpx

Start2Ultra: we gaan weer beginnen!

De afgelopen periode heb je wellicht het bos en buiten zijn nog meer dan anders ontdekt en weten te waarderen. Misschien heb je vaker en langer gelopen en de smaak goed te pakken gekregen. Gaaf! Start2Ultra is een programma van 6 maanden waarbij we jouw begeleiden naar je eerste echte Ultra, een Trail van 52K door het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland.

In een groep van gelijkgezinden start je aan dit avontuur. Met een aantal thema-avonden, Milestone Trails, een gedegen en bewezen Trainingsschema (er gingen je inmiddels ruim 100 Ultra lopers voor) train je zelf in je eigen omgeving. Met wekelijkse feedback, online coaching en een besloten Facebook groep én met het wekelijks kunnen deelnemen aan een Trailrunning Events Trail!

Programma groep 14

Start2Ultra 14  
Kick-Off 30-aug
Mindset & Training 08-sep
30km Trail 17-okt
Voeding & Fysiologie 10-nov
40km Trail 19-dec
Kracht en voorbereiding 12-jan
50km Trail en  afsluiting 14-feb

Nieuwsgierig? Kijk dan snel!  Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar !!

>> Meer informatie over het Programma vind je hier op deze website of op www.start2ultra.com

Neem contact op voor meer informatie via ons: Contactformulier Start2Ultra

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?