fbpx

Trailrunning Events – stap voor stap

Trailrunning Events! Het is even stil geweest, maar goed nieuws, want we zijn druk bezig met wat we wel kunnen en dat betekent een heel goed gevulde kalender voorbereiden. Voorlopig gaan we ervan uit dat we vanaf 1 september weer mogen! En hoe! Ieder weekend kun je een Trail bij ons lopen! Mogelijk met een beperkt aantal deelnemers en waarschijnlijk met het starten in kleine groepen, wellicht met een Low-Elbow in plaats van een High-Five, maar zeer zeker met onze bekende gezelligheid en prachtige routes! Kortom, houd onze site in de gaten. De tickets gaan deze en volgende week open voor de verschillende Trails en zijn beperkt beschikbaar.

Niet eerder? Helaas, er is nog geen versoepeling voor het organiseren van Events. Ondanks dat onze Trailrunning Events in de buitenlucht plaatsvinden, bezocht worden door fitte gezonde mensen, er geen wedstrijdelement is, het gespreid starten heel goed mogelijk is, evenals het houden van de op dit moment verplichte 1,5 meter afstand… is op dit moment de geldende regel in Nederland: Buitensporten mag, in groepjes, maar met een maximaal aantal mensen en niet georganiseerd. Jammer!

Wat doen we voor jou?

Sowieso hebben wij een paar ‘kleintjes met potlood’ genoteerd. Dat betekent dat zodra er in juli of augustus toch een versoepeling komt, we een Special organiseren. Houd Facebook en de Site (www.trail-events.eu) dus goed in de gaten! En vind je het leuk om meer te lezen over onze andere activiteiten en programma’s als Start2Trail Mountains, Start2Ultra en meer? Kijk dan op www.trail-running.eu

Heb je een ticket gekocht voor een Event wat niet door gaat?

Geen punt! Je gekochte ticket schuift automatisch door naar de 2021 editie, binnenkort zullen we de datum communiceren en de tickets openzetten. Jij krijgt dan automatisch een nieuw ticket toegezonden. Mocht deze datum niet passen, je kunt altijd kosteloos een ticket naam omzetten en het is jouw vrij deze door te verkopen. Zoals je van ons gewend bent zullen we je ruim voor het evenement nog informeren over de dag zelf.

Sportieve groet, Team Trailrunning Events

info@trail-events.com

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?