fbpx

150 Tickets Keelven Trail beschikbaar

Vanmiddag hebben alle deelnemers die een optie genomen hebben op de tickets voor de Keelven Trail een mail gehad,… tot 19:00u konden ze de optie verzilveren. De overgebleven tickets zijn vanaf nu beschikbaar voor iedereen die op 29 augustus met ons een 5-10 of 20km trail wil lopen in de bossen van Someren. We hebben voor deze editie van de Keelven Trail 150 tickets beschikbaar en,.. zoals dat gaat tegenwoordig… vol = vol.

De Keelven Trail

Zoals iedere editie van deze prachtige trail verzamelen we bij onze partner ‘Botcafé De Soete Inval’ in Someren. Vanaf 11:00u zijn we aanwezig en de eerste afstand van 20km vertrekt om 12:00u. Het gebied is nu prachtig groen en de helder blauw gekleurde vennetjes zorgen voor een mooie afwisseling op de route. We zien veel trailrunners terugkomen naar dit event, niet gek,.. kleinschalig maar gave routes door de afwisselende natuur.

29 augustus 2020

Na de Strabrechtse Heide Trail van afgelopen zaterdag en de Leenderbos Trail van aankomende zondag wordt dit de derde trail die we deze weken in het zomerse Brabant organiseren.

Ga voor tickets en de verhalen naar : De Keelven Trail 

Tot dan!

Team Trailrunning Events.

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?