fbpx

De Krijtland Ultra Trail – 52km mooi Zuid-Limburg

Ieder jaar organiseren wij een special event, waarbij we 50 (ultra)trailrunners de mogelijkheid bieden om in de vorm van een kleinschalig evenement met verzorgingsposten onze prachtige Krijtland Ultra Trail te lopen. Deze ronde gaat over de mooiste paden van het Krijtland pad en heeft een eigen doorsteek, waarbij andere mooie plekken worden gepasseerd en waarbij we uitkomen op 52km met ruim 1.300 D+ klimmeters.

De schoonheid van Zuid Limburg

De deelnemers die deze ronde al eerder hebben gelopen zijn verrast door de veelzijdigheid van het mooie Zuid-Limburg. Naast de prachtige bossen, smalle paadjes en schitterende vergezichten, passeer je vele kleine karakteristieke dorpjes, waar het vakantiegevoel je omarmt.

Krijtland Trail editie 08-08-2020

We merken dat deze trail door liefhebbers gevonden wordt. Nog slechts 5% van de tickets zijn beschikbaar voor komende editie op zaterdag 8 augustus. Deelnemers aan ons programma Start2Ultra lopen de finale over deze route. Een uitdaging van formaat en de gedeelte momenten zijn mooi. Binnenkomen na deze inspanning doet wel iets met je,… een stevige Ultra Doop met 1.300 Hoogtemeters. Op de pagina van Start2Ultra zijn aardig wat verslagen te vinden van de reis over de paden van onze Krijtland Ultra Trail. >> Ga naar Start2Ultra

Voor dit soort specials hoeven we geen reclame te maken, dat doen we dan ook niet. Die laatste 5% komt wel vol,.. en zo niet.. dan wordt het sowieso een mooie dag,.. met veel van onze vrienden aan de start bij deze special van Trailrunning Events.

Tot de 8e augustus in Zuid Limburg

Team Trailrunning Events
info@trail-events.com

>> Ga naar het evenement

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?