fbpx

De Strabrechtse Heide Trail voor 150 liefhebbers

De Strabrechtse Heide Trail wordt het eerste evenement wat Trailrunning Events samen met Staatbosbeheer mag organiseren. Er zijn 3 afstanden, waarbij we voor iedere afstand 50 plaatsen hebben gereserveerd. Samen met onze locatiepartner Boscafe De Strabrechtse Heide op de Plaetse in Heeze hebben we alles afgestemd en jullie zijn van harte welkom! Deze week hebben we de laatste aanpassingen van de routes gedaan… we zijn er nu helemaal klaar voor. 

Het goede doel: De Vogelkijkhut

Met de boswachter Erik Schram van het Staatbosbeheer hebben we al eerder een Schuilhut in de Leenderbossen mede-gerealiseerd. We geven graag iets terug aan de gebieden waar we onze evenementen organiseren en dat doen we hier ook.

Via het Buitenfonds wordt geld opgehaald bij natuurliefhebbers die het gebied een warm hart toedragen. Op het moment wordt er door ons gedoneerd voor een nieuwe Vogelkijkhut, die op loopafstand van onze start bij de Plaetse in Heeze gerealiseerd gaat worden. Bij het bestellen van tickets bij onze Strabrechtse Heide Trail kunnen deelnemers een extra donatie doen voor dit intitiatief,.. dit is natuurlijk vrijblijvend.

> Meer informatie over deze Vogelkijkhut

De Routes

Op 25 juli zullen de deelnemers een prachtige groene setting ervaren. De 10km afstand loopt door de bossen, via de heide en het zand weer terug naar de bossen. Weinig hoogtemeters, maar veel vergezichten en met een knalblauwe lucht een geweldige omgeving. De 20 en de 30km routes gaan meer richting Someren, waar je veel afwisselende paden gaat tegenkomen met heel veel groen. De 30k komt helemaal achterin de Somerense bossen waarbij je dicht langs de startlocatie van onze Keelven Trail komt. Er is voldoende parkeergelegenheid op een parkeerplaats die rechts aan het eind van de weg zit. Er zijn kleine aanpassingen gemaakt ten opzichte van de eerdere edities en dat heeft te maken met aanpassingen van het gebied.

Alle deelnemers ontvangen in de week voor het evenement een e-mail met alle belangrijke weetjes van de dag. Dan worden ook de actuele GPX-routes beschikbaar gesteld. De 10-20km trails zijn volledig uitgepijld. De 30km Trail wordt via een GPX-bestand gelopen op horloge of handheld.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar… met 150 startbewijzen gaan we zeer waarschijnlijk uitverkopen.

> Meer informatie en tickets Strabrechtse Heide Trail

Tot de 25-ste juli in Heeze.

Team Trailrunning Events
info@trail-events.com

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?