fbpx

De trailrunning event kalender 2020

Goed nieuws,… in 2020 kun je maar liefst 20x nog van een gaaf Trail Event bij ons komen genieten! Natuurlijk volgens alle actuele richtlijnen, met 1,5 meter afstand en wellicht afentoe, heel kleinschalig. We gaan daarom werken met een voorreservering. Dus wil jij zeker zijn van een aantal gave events? Reserveer dan nu je tickets. Zodra alles volledig is goedgekeurd door alle partners komen de tickets online, en ja, die zullen best snel gaan verwachten we! Hier vind je de programmering en met voorreservering loop je dus geen enkel risico! Wel zo fijn, toch? Wanneer zien we jou weer?

De start van het seizoen zal zijn op 25 juli bij de Strabrechtse Heide Trail! Dus zet de data in je agenda en reserveer snel een ticket.

Nog 20 evenementen in 2020

Das best veel en natuurlijk super gaaf! De afgelopen periode zijn we heel druk geweest met plannen, opnieuw plannen en bestaande plannen aanpassen, maar tussen dat alles door hebben we ook een paar nieuwe Trail Events voor jullie weten te maken, lekker centraal, op de Utrechtse Heuvelrug. Veel van jullie houden ons nauwlettend in de gaten en willen graag weer deelnemen aan onze trailrunning evenementen, natuurlijk willen wij ook niets liever en daarom gaan we vanaf vanavond los! Met voorreservering dus! Bekende en nieuwe klassiekers, maar altijd zoals je van ons gewend bent.

>> Ga naar het complete overzicht

Reserveer een ticket

Als jij je nu een ticket reserveert, informeren wij je zodra de ticketsale opengaat als eerste. Enkel voorreserveringen kunnen dan als eerste een ticket kopen, en afhankelijk van de regelgeving van onze partners, wellicht dus ook als enige.

>> Reserveer je tickets hier

 

Tot snel op de trails!!

Team Trailrunning Events
info@trail-events.com

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?