fbpx

Krijtland Trail – Ticketverkoop van Start

Zojuist hebben alle deelnemers die een optie hadden genomen op onze Krijtland Ultra Trail de tickets afgenomen. Tijd om anderen liefhebbers nu ook de keus te geven om bij deze kleinschalige 52km Ultra Trail in het mooie Zuid Limburg te zijn op 08 augustus 202o met start en finish in Wittem. Deze 52km Ultra Trail neemt je mee over gedeeltes van de mooie Krijtland Route en heeft zeker 1350 D+ Hoogtemeters. Een mooie, zware, uitdagende route… voor slechts 50 deelnemers.

Krijtland Trail

Bij het schrijven van dit bericht zijn er nog slechts 20 tickets beschikbaar, dus je kunt er nu nog nog bij zijn.!

Laat je verrassen door het mooie groene Zuid Limburg met al haar prachtige uitdagende paden. Je komt op vele mooie High Lights waaronder het mooiste, trailwaardige gedeelte van het krijtlandpad, je gaat over het Drie Landenpunt, door het Vijlenerbos, het Bovenste Bos en via het Gerendal over de Gulpernerberg uiteindelijk weer terug naar Wittem.

We bieden je Zuid Limburg zoals we het graag aan je laten zien…

>> Boek je ticket voor de Krijtland Trail, editie 08-08-2020 hier.

Tot de 8-ste Augustus!!

Team Trailrunning Events.
info@trail-events.com

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?