fbpx

Leenderbos Trail Routes

De natuur is in beweging en dat is gaaf om te zien. De gebieden ervaren in een jaarkalender de seizoenen en ieder jaar ontstaan er veranderingen, zo ook in de Leenderbossen. De laatste dagen zijn de routes aangepast met de mogelijkheden die het Leenderbos Gebied te bieden heeft. Het resultaat mag er zijn.. de natuur is rijkelijk groen en de bewoners van het gebied genieten van het leven wat zich overal in het gebied bevind. Wij moeten nog een paar weekjes wachten, maar op zondag 2 augustus mogen we opnieuw genieten van de prachtige omgeving.

Veel keus met 7-12-21-32-42-52k Trails

Het Leenderbos Gebied is uitgestrekt en ontzettend divers. Het leuke van dit evenement is dat je bij alle afstanden een goed beeld krijgt van het gebied. De verschillende single tracks, zandpaden, bospaden, vergezichten en veel verschillende natuursettings zitten ook in de uitgepijlde 7-12-21km Trails. Voor de duurlopers die langer onderweg willen zijn kun je op GPX de 32, 42 en zelfs 52km Ultra Trail kiezen. De routes zijn nu definitief en per afstand vind je hieronder het kaartje. De GPX bestanden delen we in de week voor het evenement… , een aanvulling of wijziging kan op het laatste moment nog doorgevoerd worden.

Start en finish bij Manege de Molenberg

Ook bij deze editie zijn we te gast bij onze partner Manege de Molenberg. Een gezellige gastvrije manege die in de Leenderbossen ligt. We hebben parkeergelegenheid geregeld op het terein van de manage, op 50 meter van de start. Neem gerust je familieleden (supporters) mee naar dit evenement, er is een ruime complete horeca aanwezig, veel paarden natuurlijk en je kunt direct wandelen in het Leenderbos gebied. Voor de deelnemers hebben we de mogelijkheid om je tassen achter te laten en zijn er douches aanwezig.

Enkele TIPS

Bij het verlaten van de start bij Manege de Molenberg ga je als deelnemer het natuurgebied in, waar je GEEN horeca of andere plekken aantreft voor het bijvullen van je water. Bekijk op onze kaartjes bij welke afstand je onze Verzorging Posten (VP) aantreft. Neem een EIGEN BEKER mee die je kunt gebruiken bij deze posten. Op iedere post vind je de mogelijkheid om op een goede manier je afval achter te laten, maak daar gebruik van en laat sowieso NOOIT iets achter in de natuur. ‘WE ONLY LEAVE FOOTPRINTS’. Meld je bij ons secretariaat als er veranderingen voor je zijn op de dag of voor eventuele vragen. We gaan er met jullie opnieuw een mooie dag van maken!

Laatste Updates

Standaard krijgen alle deelnemers van ons in de laatste week voor het evenement een racebrief, waar we alle informatie delen die voor jou belangrijk zijn. In aanloop naar het evenement delen we berichten op de Facebook Pagina van de Leenderbos Trail en op Trailrunning Events. Volg de pagina’s om niks te missen. Alle details van de trails en de dag kun je vinden op onze Trailrunning Events website.

Tot de 2e augustus in Leende.

Meer over de Leenderbos Trail en eventueel deelnemen: >> Leenderbos Trail

Team Trailrunning Events
info@trail-events.com

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?