fbpx

Nieuwe 15KM Amerongse Berg Trail

Ondertussen ben ik al een tijdje hier op de Utrechtse Heuvelrug… Ik was er al regelmatig, maar nu ben ik er dagelijks. Het gebied rond Amerongen is uitdagend en wordt door veel trailrunners opgezocht voor een mooie stevige training. Regelmatig kom ik trailrunners tegen op de 10 of 20km route van onze Amerongse Berg Trail.. “Tja,.. nog eens lopen… het is hier ook zo geweldig mooi” is vaak de reden… Het klopt helemaal.. het is op dit stuk van de Utrechtse Heuvelrug stevig en leuk lopen. De laatste maanden heb ik gebruikt om een nieuwe afstand af te ronden. Een uitdagende 15km route, waarbij natuurlijk andere paden gelopen worden dan de 10 en 20km die al bestaan. Met dank aan de medewerking van Staatsbosbeheer,… het is een gave 15km geworden…

De Nieuwe 15km Amerongse Berg Trail

Dit is hem dan.. voor de trouwe deelnemers aan ons Amerongse Berg Evenement misschien een leuke afwisseling.. of uitbreiding,… nu kun je dus 2 dagen lopen.

Op vrijdagavond hebben we om 19:00u en om 19:30u de start van 2 groepen van MAXIMAAL 50 deelnemers. We starten net als de zaterdag bij Bosrestaurant Het Berghuis en we zijn daar vanaf 18:00u. aanwezig. De route is volledig uitgepijld en we hebben tussen de 5-6km een verzorgingspost voor de deelnemers. Een kleinschalige opzet, waar je echt getrakteerd wordt op totaal nieuwe paden in dit geweldige uitdagende bosrijke gebied.

Bij het publiceren van dit bericht zijn er al meer dan 50% van de nieuwe 15km vrijdagavond Trail verkocht, dus daar zijn we erg blij mee.. Maar heel eerlijk… ik had niet anders verwacht.. het is een gaaf gebied met vele leuke single tracks en een geweldige horeca-partner,.. die bekend staat om haar pannenkoeken, drankjes en gezelligheid.

Wij maken er voor nu 2 gezellige dagen van in Amerongen..

Ga voor meer informatie en tickets >> Amerongse Berg Trail

Chris van Beem
chris@trail-running.eu

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?