fbpx

Trailrunning foto’s

Mensen die me misschien kennen weten dat ik ontzettend van fotograferen hou. Dit doe ik tijdens mijn tochten door de natuur, in de bergen en tussendoor als ik iets moois zie. Enkele van die foto’s deel ik op mijn Instagram account: https://www.instagram.com/chrisvanbeem/  De afgelopen periode heb ik gebruikt om veel, heel veel foto’s uit te zoeken en ben ik op zoek gegaan naar een manier om foto’s ook met anderen te kunnen delen. Het is me na veel werk gelukt, waardoor er verschillende groepen foto’s te vinden zijn op mijn website : www.chrisvanbeem.com 

Trailrunning Events

Ik haal veel plezier uit het fotograferen van deelnemers aan onze trailrunning events. Alle foto’s die gemaakt worden tijdens deze events worden dan ook met het Trailrunnng Events Logo gedeeld binnen onze social media kanalen. Vaak daarna kreeg ik dan ook de vraag of ik de originele foto’s kon delen,.. voor het afdrukken of voor andere uitingen voor op de muur. Je begrijpt dat dit best wat werk is en eerlijk gezegd vergat ik door de drukte af en toe van die verzoekjes,.. geen onwil.. gewoon teveel te doen. Dus,.. daar heb ik nu een oplossing voor gevonden.

Nog steeds zal ik alle foto’s die ik maak aanleveren, zodat die met Trailrunning Events Logo gedeeld worden na afloop van het event. Maar,.. vanaf nu heb ik via SMUG MUG een online platform ingericht, waarbij je je eigen foto op kan zoeken en kan downloaden tegen de kostprijs van 0,95 EUR per stuk. Zo kan ik de kosten van het SMUG MUG systeem betalen en kunnen jullie de grote fotobestanden eenvoudig selecteren en downloaden.

Ik heb alle foto’s die ik gemaakt heb tijdens onze events van 2019 en 2020 t/m de Strabrechtse Heide trail van 25 juli 2020 bijgewerkt.

Ga voor het complete events overzicht van 2019 en 2020 naar: https://www.chrisvanbeem.com/Trailrunning-Events-Pictures

Steeds meer foto’s

En,.. op dezelfde website zal ik vele foto-albums van toekomstige event, workshops, reizen en vooral buiten-avonturen gaan delen.
Eindelijk een plek gevonden waar ik alles bij elkaar kan bewaren en kan publiceren wat ik zelf mooi vind.

Tot de volgende keer,

Chris van Beem
chris@trail-running.eu

 

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?