fbpx

Trailrunning Week Frankrijk | 12-19 september 2020

Veel georganiseerde berg-trailrunning-events zijn door de organisaties geannuleerd vanwege de Corona situatie. Dat is begrijpelijk, maar wel erg jammer… Kijk ik naar mezelf dat zag ik 3 Trailrunning avonturen in Italie, Slovenië en Frankrijk geschrapt worden van de agenda. Veranderen doe je er op dat moment niks aan, maar wanneer situaties zich voordoen ontstaan er ook regelmatig nieuwe initiatieven. Dit jaar ben ik best druk geweest met het voorbereiden van verschillende Trailrunning Groepsreizen. Allemaal voor het jaar 2021… We gaan naar Slovenië, naar Italie, naar Frankrijk, naar Spanje, naar nog andere landen … Erg gaaf dus. Ik ken de mooie plekken en de mensen aldaar, dus waarom niet een groepsreis naar een gebied, naar een (Ultra)Trail of als Stages middels huttentochten.

Toch een Groepsreis in 2020

De afgelopen periode heb ik niet stil gezeten en samen met partners hebben we een gaaf concept kunnen afronden. Na de zomer beginnen er weer nieuwe Mountains programma’s, veel Workshops en informatieve sessie over Trailrunning in de Bergen. Wat we al afgerond hadden was een 6 daags Mountains programma, op locatie in de bergen. Het doel van deze reis is mensen bekend maken met de sport Trailrunning in de bergen. We nemen de deelnemers me in een inhoudelijk programma van 6 dagen, waar ze veel, heel veel kennis kunnen opdoen over onze sport. Verschillende Workshops in de praktijk,… mooie gezamenlijke trails vanuit een Basecamp, waar we 7 nachten verblijven. En, natuurlijk is er ook genoeg vrije tijd voor eigen invulling en is er een hoop gezelligheid met goed eten en drinken.

Zelf ga ik natuurlijk mee en zal ik al mijn ervaringen delen. Ik geef ook workshops samen met andere (ultra)trailrunners die daar zijn om de groep te begeleiden. En,.. tuurlijk ga ik zelf het gebied verkennen, genieten van de bergen en genieten van het 7 dagen buiten zijn met een groep liefhebbers. Een heerlijk vooruitzicht.

Aanmelden kan nog

We werken voor deze reis nauw samen met de NKBV… Via Bergsportreizen.nl wordt deze reis gefaciliteerd,.. een betrouwbare partner en een autoriteit op het gebied van kennis over de bergen.

Ondertussen zijn we al met een groep van 12-15 deelnemers en we hebben nog 10 plaatsen voor eventuele andere liefhebbers. Volgende week gaan we wat meer bekendheid geven aan deze reis, maar ik ben al erg blij met de huidige deelnemers, ik ken ze ondertussen al allemaal.

Op onze website is veel te vinden over deze reis… Genoeg illustraties en een compleet week-programma. Is dit iets voor jou,..?

> Ga naar de Groepsreis naar Frankrijk

Als je vragen hebt,.. stuur met gerust een bericht op chris@trail-running.eu, ik leg je graag uit wat we allemaal gaan doen en wat we van jou verwachten.

Voor nu iedereen een fijn weekend!

Chris van Beem
chris@trail-running.eu

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?