fbpx

Trailrunning Workshops

Ik ben weer begonnen met het inplannen van verschillende Workshops. Zo midden op de Utrechtse Heuvelrug heb ik wat gebieden gekozen, waar ik prima uit de voeten kan met verschillende nieuwe ideeën. Er staan nu 4 momenten gereserveerd in mijn agenda. De ticketverkoop voor de Workshop ‘Navigeren op de Trails‘ voor op woensdagavond 22 juli en zondagmorgen 2 augustus zijn al geopend. Kleinschalig workshops midden op de Utrechtse Heuvelrug.

Workshop Dalen en klimmen

Op zondag 26 juli neem ik de eerste groep mee op en rond de Grebbeberg in Rhene. Daar zijn veel hoogtemeters te vinden met serieuze klimmen. Een prima plek om eens aan de gang te gaan met klim en daaltechnieken zonder poles (stokken). Het wordt een Workshop Trail combinatie waarbij je in het eerste gedeelte stevig gaat klimmen en we sluiten af met een mooie 10km trail met de nodige hoogtemeters. Ergens deze week kun je je aanmelden en als je het formulier vooraf invult ontvang je een mail wanneer de aanmeldingen open gaan.

Workshop Naar de bergen

Met ons programma Start2Trail Mountains kun je nu naar Frankrijk voor een 7 daagse reis, waar we het complete programma in de bergen met je samen doorlopen. Na september komen er nieuwe workshops en programma’s met het eindpunt… de bergen. Dat kan in de vorm van een groepsreis naar de bergen zijn of je gaat meelopen in een programma, waar we samen gaan voorbereiden naar een (ultra)trail evenement in de bergen.

In de Workshop naar de bergen kom ik met een kort programma van een paar uur waar je antwoorden krijgt op voorbereiding naar evenementen, aanloop programma’s met trainen en ik deel mijn eigen voorbereiding methoden voor diverse ultra trails. Naast het delen van informatie lopen we een leuke uitdagende trail op de Utrechtse Heuvelrug, met startpunt ergens in Leersum! Wil je zeker deelnemen aan deze nieuwe workshop, stuur me een bericht op chris@trail-running.eu of vul het formulier in op de Workshops pagina.

Deze workshop ‘Naar de Bergen’ is de voorloper op het programma ‘Samen naar de bergen’ waar je je binnenkort voor kunt aanmelden.

Gelukkig zijn we allemaal weer onderweg.. met onze evenementen in Nederland,.. met verschillende programma’s en Workshops in Nederland en … met reizen en programma’s richting de bergen.

Tot snel op de trails.

Chris van Beem
chris@trail-running.eu

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?