fbpx

Workshop : Naar de bergen

Veel, heel veel vragen krijg ik van vrienden, trailrunners en ultra trailrunners die op avontuur gaan of willen gaan naar de bergen en dat is gaaf. Al meer dan 10 jaar kom ik voor dezelfde interesse in de mooie bergen. Eenmaal weer daar dan voelt het als thuiskomen en eenmaal weer hier dan ontstaan de plannen meteen om weer daar te kunnen zijn. De afgelopen periode heb ik met name gebruikt om richting te geven aan mijn wens en passie. Ik ben gaan nadenken over programma’s, workshops, nieuwe events in binnen en buitenland en het dat alles heeft een definitieve vorm gekregen waarmee er gestart gaat worden. De komende periode ga ik veel nieuwe initiatieven introduceren, waarbij trailrunning in de Bergen centraal staan. Als antwoord op veel vragen introduceer ik voor nu, naast onze ‘Navigeren op de Trails‘ workshop nu de Workshop: ‘Naar de bergen‘.

Wat gaan we doen samen

Via deze website kun je je aanmelden voor de eerste workshop. Ik heb zelf de vele vragen gebundeld en een programma gemaakt waarbij ik antwoorden en ervaringen wil delen die te maken hebben met onze sport Trailrunning in de bergen. Maar,.. dat doe ik op maat met de deelnemers. Na het aanmelden ontvangen de deelnemers ruim voor aanvang van de workshop een vragenlijst, waar ze gericht kunnen aangeven waar ze hulp of informatie kunnen gebruiken. De vragen van alle deelnemers worden tijdens deze workshop behandeld. Vanaf het moment dat we persoonlijk hebben kennis gemaakt zal ik iedereen op weg helpen in de richting waar ze hulp nodig hebben. Na een uurtje kennis delen gaan we naar buiten. Ik heb een unieke 10km Trail bedacht voor deze workshop, die we als groep gaan lopen. Onderweg natuurlijk voldoende ruimte voor TIPS en TRUCS en suggesties in techniek en gebruik van gear.

Eenmaal bezig zullen we beseffen dat we nooit genoeg tijd hebben om voor iedereen alle vragen uitgebreid te behandelen. Het is mijn insteek om met een groep veel vragen te beantwoorden, omdat ik zeker weet dat veel mensen antwoorden zoeken in dezelfde richting. Aan het eind van de gezamenlijke 10km trail gaan we terug naar Bosrestaurant ‘t Berghuis voor (eventueel) een gezamenlijke lunch.

Trailrunning Mountains

Deze workshop geeft je alle duidelijkheid over de vele programma’s die opgestart gaan worden in het 4 kwartaal van dit jaar. In een uitgebreide samenwerking met de NKBV komt het Start2Trail Mountains in een uitgebreide variant terug. We gaan verschillende Workshops aanbieden die wij belangrijk vinden om verantwoord zelfstandig de sport trailrunning in de bergen te kunnen uitoefenen. Denk aan technieken, gear, weerkunde, EHBBO, enzo. Of je nu los Workshops gaat kiezen of je gaat met ons mee naar een Start2Trail Mountains week in de bergen in het buitenland, de keus is aan jou. Onze eerste reis gaat naar Frankrijk en daar kun je je nog voor aanmelden. We gaan van 12 t/m 19 september dit jaar. (>> meer informatie over de reis)

Mountain Ultra Programma’s

Vanaf volgende maand kunnen jullie je aanmelden voor mijn persoonlijke Mountain Programma’s. Ik heb 4-5 evenementen uitgekozen in Slovenië, Frankrijk, Italie en Spanje, waar we als groep naar toe kunnen. In het voortraject naar ieder evenement komt er een passend programma, waarbij je middels Workshops, verschillende trails en kennissessies als groep naar een gezamenlijk doel gaat werken. Wij zorgen voor de benodigde kennis, tips en trucs, trainingen en aanloop die past bij jouw doel. Ik wil de groepen niet te groot hebben want het is een persoonlijk programma waarbij mentale en fysieke voorbereidingen samenkomen tot een climax in de bergen.

Wil je persoonlijk geïnformeerd worden over de mogelijkheden die er aan zitten te komen? Dan adviseer ik je deel te nemen aan de Workshop naar de Bergen. Zelf zal ik persoonlijk je vragen beantwoorden, maar je zult mensen ontmoeten die hetzelfde willen als jij,… en dat alleen al is erg gaaf.

Heb je nu al vragen? Stuur me een mail op chris@trail-running.eu

Tot de volgende keer,

Chris van Beem
Tel: 0646 616 242

>> Ga naar de workshop NAAR DE BERGEN

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?