fbpx

Amerongse Berg Trail – Extra Tickets

Goed nieuws! Komend weekend staat de Amerongse Berg Trail op de planning! En zoals je misschien al had meegekregen, zijn er extra tickets beschikbaar. Je kunt er dus nog een mooi weekend van maken:) Vrijdag is er een avondtrail van 15K en zaterdag zijn er twee (andere) routes, van 10K of 20K. 

Wil je nog een ticket scoren? Dat kan!  >>TICKETS Amerongse Berg Trail VR/ZA

Voor vrijdag zijn er nog starttijden beschikbaar in de volgende waves:

17:30 uur/ 18:00 uur en 18:30 uur
De tijden 19:00 uur en 19:30 uur zijn UITVERKOCHT.
Switchen of samen lopen met een vriend/ vriendin? Dat kan dan dus alleen als je switcht naar een eerdere wave.

En leuk, ook HOKA is er weer bij. Dus ben jij benieuwd naar de Trailschoenen collectie? Kom dan op tijd! Je kunt uitgebreid advies krijgen in de stand van HOKA (Tabaksschuur) en zelfs de schoenen testen! Dus loop jij de Amerongse Berg Trail op de nieuwe Challenger ATR? Torrent of SpeedGoat 4? Laat je informeren en alle deelnemers kunnen profiteren van een leuke HOKA ONE ONE actie.

Zaterdag zijn er nog starttijden beschikbaar in de volgende waves:
10:30 uur/ 11:00 uur en 11:30 uur voor de 20K
12:30/ 13:30 en 14:00 uur voor de 10K
Ook hier geldt, switchen of samen lopen met een vriend/ vriendin? Dat kan dan dus alleen als je switcht naar een wave waarvoor nog tickets beschikbaar zijn.<

Woensdag ontvangt iedereen die is ingeschreven de Racebrief met alle voorbereidende informatie. Lees deze goed, want vanwege de huidige COVID-19 situatie zijn er een aantal aanvullende zaken waarover we je graag vooraf informeren. Racebrief gemist of later ingeschreven? Kijk dan op onze site: www.trail-events.eu onder het kopje Laatste Info vind je de Racebrief ook:).

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via de mail: info@trail-events.eu

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?