fbpx

SCHUITWATER TRAIL

Het was warm… zuchtend en steunend worstelde Nederland zich door een lang durende hittegolf. Maar wat een andere sfeer was er voelbaar onder de lopers van de Schuitwater trail. WE MOGEN WEER!!!! Na maandenlang alleen trainen, zo heerlijk om weer in een groep te staan tussen fanatiekelingen! Uiteraard met gepaste afstand! Een goede sfeer: energiek, enthousiast en sportief. Geen zucht te bekennen.
Enkele uren later klonken tóch enkele geluiden die warempel leken op een zucht. De tocht was niet makkelijk geweest. Hier en daar een hèhè… en toch klonk deze voldaan. De route was fabuleus. Langs lege velden, door dicht begroeide bossen, met flinke klims en op het laatst nog over lieflijke flonders. Deze trail heeft alles in huis. Wat een genot!
Zon op de bol, goed gezelschap, veilige omgang en prachtige organisatie!
Groeten,
Sabine
Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?