fbpx

Trailrunning Reis UTVV Slovenië

Voor het jaar 2021 stromen de aanmeldingen binnen voor onze reis naar Slovenie. Op 7-9 mei 2021 wordt de UTVV in de Vipava valley georganiseerd. Zelf komen we daar al jaren en in 2020 zouden we voor het eerst met een groep afreizen. Dat kon helaas niet doorgaan en dus gaan we nu opnieuw plannen voor 2021. Je kan mee,… het wordt geweldig.

UTVV Slovenië

Dit prachtige evenement wordt nu voor de 6e keer georganiseerd door een team van liefhebbers. Het hele jaar door zijn ze met outdoor activiteiten te vinden in de bergen rondom de Vipava Valei of daarbuiten. Wij kennen het gebied ondertussen goed en met veel plezier zien we dan ook weer uit naar de groene omgeving in de periode mei 2021. Er is een partnership ontstaan omdat we allemaal liefhebbers zijn van de natuur, de sport (ultra)trailrunning en we samen kunnen genieten van prachtige prestaties in een geweldige setting. In 3 dagen tijd kunnen deelnemers kiezen uit een Hike & Wine Obelix 8km Trail, een Asterix 13km Trail, een Legionar 32km Trail, een Gladiator 50km Trail, een Centurion 106km Ultra Trail of een Emperor 160km Ultra Trail. Genoeg keus en zeker voor iedereen wat passends.

Trailrunning Reis UTVV

Wat kun  je verwachten van onze reis? Nou,.. op het moment hebben (ultra)trailrunners zich al gemeld en kun jij dat ook nog doen. Je kunt dus NU een plaats reserveren voor de race door een van de afstanden te kiezen. We hebben verschillende mogelijkheden om de accomodaties vast te leggen, dus afhankelijk van het aantal deelnemers en de wensen zullen we met een voorstel komen. Voor nu is het belangrijk dat je aangeeft of je erbij wilt zijn. Daarvoor kun je onderstaand formulier gebruiken. Alle informatie en de kosten van de gekozen afstand staan vermeld op de website. (>> Ga naar de verschillende races)

We hebben verschillende plaatsen voor deze reis gereserveerd. In november gaan we iedereen benaderen en komen we met een All-Inn reisprogramma waar je uit kunt kiezen. Voor nu is het belangrijk dat de echte liefhebbers nu al een kans te geven een optie te nemen op de reis… Wij gaan sowieso als we weer mogen reizen in die periode.


TIP >> Bekijk ook onze reis naar de Julian Alps in Slovenië van o8-15 augustus 2021


Tot snel!

Chris vanBeem
E. chris@trail-running.eu
M. 0646 616 242

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?