fbpx

Ben jij Mountain Ready?

Waarom dit programma?

Dit Mountain Ready programma is een antwoord op al die vragen die me de afgelopen 10 jaar gesteld zijn. Ik ga persoonlijk aan de gang met een groep (ultra)trailrunners, die ook graag buiten in de natuur rondlopen en trainen voor een avontuur in de bergen. Een programma waar ruimte is voor flexabiliteit. Alle workshops komen iedere maand terug en je bent vrij om zelf te bepalen wanneer je deelneemt, want gratis deelname zit in het abonnement. In Nederland je goed voorbereiden op de sport trailrunning in de bergen en als deelnemer als eerste de kans krijgen om zelf mee te gaan naar onze buitenlandse trailrunning reizen naar verschillende bestemmingen. Er is veel informatie te delen, voor mezelf heb ik nu de mogelijkheden gevonden om dit op een manier te doen die bij mij past.

Goed voorbereid zijn als je een (ultra)trail in de bergen gaat lopen. Dat is de rode draad in dit Mountain Ready programma. We hebben 10 workshops samengesteld, waarbij de theorie met praktijkvoorbeelden wordt onderbouwd. 10 verschillende workshops volbrengen, dan ben je 100% Mountain Ready. En daar heb je ook nog heel het jaar de tijd voor. Het helpt dat ik al meer dan 10 jaar vele gave (ultra)trails heb kunnen lopen in de bergen en dat er veel betrokken vrienden al jaren hetzelfde doen. Maar voor dit programma heb ik bewust gekozen voor een samenwerking met de NKBV. Deze Nederlandse Koninklijke Bergsport Vereniging heeft nogal wat kennis over de bergen en die combineren we samen voor de sport Trailrunning. Juist de leden van het Mountain Ready programma gaan hier van profiteren…

Deze workshops vind je in het programma

  1. Naar de Bergen – Voorbereiding, mogelijkheden en keuzes.
  2. Materiaal keuze –  Welk materiaal gebruik je wanneer, hoe en keuzes hierbij.
  3. Core stabiliteit – Oefeningen ter ondersteuning van trailrunning.
  4. Navigatie op de trails – Voorbereiding, gebruik, onderweg en mogelijkheden.
  5. Klimmen en dalen – Technieken en gecombineerd met poles (stokken).
  6. Weerkunde – Leer het weer begrijpen en leer keuzes maken.
  7. EHBBO – Eerste hulp in de bergen, wat kun je doen.
  8. Zelfstandig onderweg – (ultra)trails zelfstandig ondernemen in de bergen.
  9. Voeding – voeding voor, tijdens en na je (ultra)trail.
  10. Verzekering – Voor wat ben je verzekerd onderweg, waar moet je op letten.

Kennis delen in workshops en kleinschalige activiteiten organiseren wordt onze vorm voor in 2021. Ook in een eventuele COVID-19 situatie gaan we je ondersteunen binnen de mogelijkheden, met kleinschalige workshops, events en andere activiteiten. We brengen liefhebbers van trailrunning in de bergen bij elkaar en zullen al je vragen proberen te beantwoorden.

Voor 2021 willen we slechts een paar honderd deelnemers toelaten. Je bent dan automatisch lid van de Trailrunning Community en je gaat profiteren van voorinschrijvingen op alle events met een korting van 20% op je tickets. Voor alle activiteiten (events, reizen en VIP-trails) krijg je eerst de keus of je deel wilt nemen en er zijn speciale evenementen alleen voor leden. Ook onze events zijn afgestemd op kleine groepen, met veel nieuwe gebieden en routes.

Met je jaarabonnement ben je ook automatisch een jaar lid van de NKBV, met nog meer voordelen. Je ontvangt 5x per jaar het blad Hoogtelijn in de bus, je hebt 50% korting op meer dan 1200 berghutten in heel Europa en je geniet 10% korting op al je aankopen bij Outdoor Specialist BEVER. Ben je al lid van de NKBV super, dan krijg je een speciale NKBV leden-korting op het Mountain Ready programma.

Persoonlijk ben ik erg blij met dit programma. Nu ontstaat er een groep liefhebbers bij elkaar, die onderdeel willen zijn van iets wat al jaren speelt en nu concreet geworden is – Lid van de Community met voordelen. Ik denk dat we de juiste mensen bij elkaar gaan brengen en we gaan leuke nieuwe dingen doen. Door met kleine groepen te werken leer je elkaar kennen en in de aanloop naar doelen kun je samen optrekken. Wij ondersteunen je graag met ervaringen, informatie en vooral praktische tips en kennis over de sport Trailrunning in de bergen.

Alle workshops staan al online,.. neem maar eens een kijkje op >> Trailrunning Mountain Workshops

Sluit je aan, neem een abonnement voor 1 jaar en laat 2021 in het teken staan van Mountain Ready,… dan gaan we samen goed voorbereid op zoek naar nieuwe (Ultra)Trailrunning momenten in de bergen.

Heb je vragen, bel me gerust. Op onderstaande gegevens ben ik goed te bereiken.

Chris van Beem
E. chris@trail-running.eu
M. +31 646 616 242

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?